Etusivu > Hämeen Yrittäjät > Viestinta > Hameen Yrittajat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tutkimukset

Pk-yritysbarometri

Suomen Yrittäjien, Finnveran ja työ- ja elinkeinoministeriön Pk-yritysbarometri julkistetaan kaksi kertaa vuodessa. Siinä kysytään pienten ja keskisuurten yritysten odotuksia tulevalle 12 kuukaudelle.

Barometri julkistetaan sekä valtakunnallisena että alueellisina raportteina. Valtakunnallisessa raportissa tuloksia käsitellään koko pk-sektorin näkökulmasta ja myös päätoimialoittain teollisuuteen, rakentamiseen, kauppaan ja palveluihin jaoteltuna. Alueraporteissa kehitystä verrataan erityisesti kyseisen alueen yritysten ja koko maan välillä.

Niiden tehtävä on tuottaa ajankohtainen näkemys maakunnan suhdannetilanteeseen alueen elinkeinotoimijoiden ja tiedotusvälineiden käyttöön.

Hämeen Yrittäjien oma tutkimustoiminta

Hämeen Yrittäjät tekee tai teettää 2-3 omaa tutkimusta. Ne ovat pääsääntöisesti opinnäytetöitä joko ammattikorkeakoulun tai yliopiston opiskelijoiden tekeminä. Hämeen Yrittäjät toimii opinnäytetöiden toimeksiantajana ja tarvittaessa osallistuu niiden ohjaamiseen.

Hämeen Yrittäjät valitsee ne opinnäytetyöt, jotka tukevat Hämeen Yrittäjien palveluiden kehittymistä tai tukevat edunvalvonnan tavoitteita.