Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Rekry 2020

 

HANKEKOORDINAATTORI

Hankekoordinaattorina pääset rakentamaan uutta yhteistyötä Forssan seutukunnan yrittäjäyhdistysten, yritysten ja muiden toimijoiden välille. Tähän antaa hyvät puitteet työpisteesi sijainti Yritystalon aktiivisessa yritysyhteisössä Forssan keskustassa. Tehtävä tarjoaa erinomaisen näytön paikan yrittämisen ja kehittämisen kentällä.  Onnistuminen avaa mahdollisuuksia projektityöskentelyn ammattilaiseksi.

Työpäivääsi kuuluu yhteistyön rakentamista eri sidosryhmien välille, viestintää, tapahtumajärjestelyjä, kokouksien vetämistä ja ennen kaikkea yrittäjien kohtaamisia. Hankekoordinaattorina toteutat ja ohjaat käytännön toimintaa Forssan seutukunnan yrittäjälähtöinen elinvoiman kasvattaminen -hankkeen suunnitelman pohjalta. Jotta kaikki ei olisi valmiiksi pureskeltua, hankkeessa on tilaa erilaisille toimintamalleille ja uusille ideoille.

 

Toivomme sinulta:

Yrityselämän tuntemusta Osaamista projektin hallintaan liittyvistä rutiineistaNopeaa ja nokkelaa ongelmanratkaisukykyäHyvää ATK-osaamista ja somen hallintaaHyvää pelisilmää ja aikaansaavaa asennetta!

 

Edellytyksenä tehtävän hoitamiselle on oman auton käyttömahdollisuus työtehtävissä sekä mahdollisuus joustaviin työaikoihin. Tehtävä alkaa viimeistään tammikuun alussa  ja jatkuu vuoden 2021 loppuun asti. Palkka tehtävästä on noin 2000 € kuukaudessa kokemuksen ja tehtävän sisällön mukaan.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 16.11. mennessä osoitteeseen:

 

Forssan Yrittäjät ry on vakavarainen ja aktiivinen vuonna 1933 perustettu yhdistys, jolla on kokemusta eri hankkeiden järjestämisestä ja laaja jäsenkenttä. Yhdistyksen aluejärjestö on Hämeen Yrittäjät, joka kuuluu Suomen Yrittäjien keskusjärjestöön.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Hallituksen puheenjohtaja Riikka Kinnunen

043 850 0930 (6.11. asti arkisin klo 9–12)