Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Ensimmäisen työntekijän palkkaaminen

Ensimmäisen työntekijän palkkaaminen

Aika

26.11.2020 | 8:00

Paikka

Parkki - Business Park

Hinta

maksuton Suomen Yrittäjien jäsenyrittäjille, muille koulutus 79,00€
Koulutus

Yrittäjäkoutsi: Ensimmäisen työntekijän palkkaaminen

Kenelle? Liiketoiminnan laajentamista ja ensimmäisen työntekijän palkkaamista miettivälle yksinyrittäjälle. Voit myös osallistua, vaikka sinulla olisikin jo työntekijä palkattuna.

Mitä? Oletko pohtimassa liiketoiminnan laajentamista? Onko ensimmäisen työntekijän palkkaaminen sinulle ajankohtaista? Onko edessäsi uusi tilanne ja toimisit ensimmäistä kertaa työnantajana? Tästä koulutuksesta saat perustiedot työnantajuuteen liittyvistä velvoitteista ja työsopimuksen tekemisestä.

Koulutuksen sisältö:

  •  Työnantajan lakisääteiset velvoitteet  
  •   Työsopimuksen tekeminen
  •   Työntekijän ”hinta”
  •   Mistä apua palkkaamiseen

Kuka kouluttaa? Kouluttajana toimii Suomen Yrittäjien työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén. Harri on toiminut kymmenen vuotta juristina yrittäjäjärjestössä neuvoen ja kouluttaen yrittäjiä työlainsäädännössä sekä pyrkien vaikuttamaan siihen, että sääntelyssä huomioitaisiin pientyönantajuuden erityispiirteet.

Missä ja milloin? Koulutus järjestetään Hämeeinnassa Parkki -Business Parkilla torstaina 26.11. klo 8.00-12.00.

Miten mukaan? Ilmoittaudu koulutukseen käyttäen ilmoittautumislinkkiä. Osallistuminen on maksuton Suomen Yrittäjien jäsenyrittäjille. Muille koulutuksen hinta on 79,00 (+ alv). Koulutus sisältää aamukahvit

Peruutusehdot:

Osallistumisesi voit peruuttaa kuluitta 30.9.2020 mennessä. Mikäli et ole ilmoittanut peruutuksesta, etkä osallistu koulutukseen, perimme 20,00€ peruuttamiskulun. Peruuttamalla osallistumisesi ajoissa mahdollistat paikan jollekulle toiselle.