Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hämeenlinnan seudun hankintatreffit

Hämeenlinnan seudun hankintatreffit

Aika

23.3.2021 | 8:00
Etäkoulutus

Yrittäjä, lähde hankintatreffeille!

Hankintatreffien tavoitteena on nostaa seutukunnallisesti kuntien tärkeitä hankintoja esille sekä jakaa tietoa julkisista hankinnoista. Hankintatreffejä järjestetään Kanta-Hämeen alueella kolme tilaisuutta, joissa on vaihtuva alustaja puhumassa hankinnoista omasta näkökulmastaan ja lopuksi kuullaan vielä käytännön vinkkejä ja tietoa julkisista hankinnoista.

Hankintatreffeille voi ehdottomasti osallistua vaikka ei kyseisellä seutukunnalla yritäkään. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille!

ILMOITTAUDU MUKAAN WEBINAARIIN TÄSTÄ

OHJELMA

8.00  Tervetuloa Hämeenlinnan hankintatreffeille  

puheenjohtaja Minna Nissilä, Hämeen Yrittäjät 

8.05  Tiedolla johtaminen, haaste ja iso mahdollisuus 

hankinta-asiamies, Handata-palvelun projektipäällikkö Jorma Saariketo  

Hankintojen johtamiseen ei ole käytettävissä kattavia tietoja niiden volyymistä eikä hankintoihin käytetyistä verovaroista. Päätöksenteko perustuu arvioihin, joiden vaihteluväli on 35 – 52 miljardia. Tiedolla johtamiseen tarvitaan yhtenäisin kriteerein luotuja tietokantoja. Tiedolla johtamiseen ei tarvita uusia välineitä, vaan tiedot saadaan automaattisesti joko verkkolaskudataa tai julkisyhteisöjen taloushallintojärjestelmiä hyödyntäen. 

8.35 Kuntien julkiset hankinnat  

Hämeenlinnan kaupunki

8.50 Janakkalan Kunta 

9.05Hattulan kunta 

9.20 Tietoisku ja käytännön vinkit  

toimitusjohtaja Juha Haukka, Hämeen Yrittäjät

9.40 Kiitoksia ja hyvää päivän jatkoa! 

 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.3. mennessä. Toimitamme osallistumislinkin sähköpostilla edellisenä päivänä. Osallistumislinkki löytyy myös ilmoittautumisen vahvistusviestistä.