Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yhteistyössä

J2 - Janakkala toiseen, yrittäjät yhteen -hanke antoi yrittäjille ideoita, kuumia puheenaiheita, tapahtumia ja verkostoitumisalustan vuonna 2018. Syntyi uusia kontakteja, uutta yhteistyötä ja liiketoimintaa muun muassa kunnassa toimivien markkinointi- ja viestintäosaajien kesken.

Tämä sivu esittelee teille meidät, kilpailijoiksikin kutsutut yhdessä. Nimittäin, melko pian tutustuttuamme huomasimme, että yhdessä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme paljon enemmän ja että Janakkalasta löytyy laadukkaan mainostoimiston verran osaamista, vaikka fyysistä mainostoimistoa ei löydykään. Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan.

Nea Ahtiainen

Nea Aleksandra Photography

Valokuvaaja

Tutustu Neaan >>

Ulla Harju

Viestintätoimisto MediaHarju

Tekstin takoja, viestinnän ammattilainen

Tutustu Ullaan >>

Henri Jantunen

Modern Marketing Oy

Markkinointi ja viestintä

Tutustu Henriin >>

Elina Lintula

EL DesignMedia

Tutustu Elinaan >>

 

Paula Numminen

Kiekuva Design

Image maker

Tutustu Paulaan >>

Aleksi Partanen

NVL Studio

Web suunnittelija

Tutustu Aleksiin >>

Merja Sillasto

Tmi Merja Sillasto

Sanaseppä ja sisällöntuottaja

Tutustu Merjaan >>

 

Ilona Sirén

SoMe Success

Sosiaalisen median markkinointi

ja videoiden editointi

Tutustu Ilonaan >>

Johanna Rosnell-Varjo

WIAone Oy

Identiteettiasiantuntija,

markkinointiviestinnän moniottelija

Tutustu Johannaan >>

Elina Wathén

Tmi Liikuntatehdas

Tutustu Elinaan >>

 

 

 

Teetkö itse tuotteesi tai palvelusi markkinoinnin? Annatko putkimiehen paikata hampaasi?

Kyllä me kaikki sen tiedämme, kaikkea ei aina kannata tehdä itse. Ja jos uskallamme olla rehellisiä, niin kuuluisa lausahdus ”Tein itse ja säästin.” kääntyy usein muotoon ”Tein itse, tein väärin, tuhlasin kallista aikaani tuhertamiseen ja nyt ottaa kaaliin."

Olemme kaikki itsenäisiä yrittäjiä, tunnemme nyt toistemme osaamisen hyvin ja tarvittaessa luomme projektin ympärille tiimin, jotta sinä saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Käänny puoleemme kun tarvitset osaajaa video- ja valokuvaukseen, animointiin, verkkosivujen rakentamiseen, tekstien tuotantoon, markkinointimateriaalien graafiseen suunnitteluun sekä sosiaalisen median kiemuroihin. Joukossamme on myös huippuosaamista liiketoiminnan kehittämiseen, uusien ideoiden synnyttämiseen, brändin rakentamiseen A:sta Ö:hön, markkinointiviestinnän vuosi- ja kampanjasuunnitteluun sekä projektijohtamiseen. Isojenkin kokonaisuuksien suunnittelu ja toteutus on meille arkea.

Tutustu meihin ja osaamiseemme tarkemmin. Olemme kaikki valmiina auttamaan haasteissasi. Kuten sanottu, tarvittaessa laajemmallakin joukolla. Voit ottaa yhteyttä meistä kehen tahansa. Ja jos (välttämättä) haluat, voit kutsua meitä vaikka nimellä Mielikuvitustoimisto Royal. 

P.S. Tiesithän, että käyttämällä oman kunnan alueella toimivien yritysten palveluita lisäät alueemme elinvoimaisuutta.