Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Lammi

Yrittäjyys
Kuljetusalan yrittäjä Matti Salon yritys Kuljetusliike E. Salo Oy juhli pari vuotta sitten 70:ttä toimintavuottaan. Pitkän linjan yrittäjän mukaan alan vaikeudet alkoivat jo 2000-luvulla, eikä vieläkään näy valoa tunnelin päässä. Hän on ollut tyytyväinen, kun toimintaa on pystynyt tähän asti supistamaan sitä mukaa, kun pitkäaikaisia työntekijöitä on jäänyt eläkkeelle. Tänä vuonna tuli toistaiseksi pahin paikka eteen, kun eläkkeelle jäävien lisäksi kahdelle oli annettava lopputili kouraan. Salo ihmettelee, miksi kumipyöräyrittäjien asiaa ei aja kukaan.
Hakkalan koulun ruotsinopettajien harjoittama Lucia-kulkue valaisee Lamminraittia Lucian päivänä. Lucia-kulkue on osa Lammin Yrittäjien joulukalenteria, jossa lähes joka joulukuun päivä avautuu uusi luukku jossain Lammin Yrittäjien jäsenyrityksessä tai lammilaisen yhteisön toimesta.
Järjestö
Lammin Yrittäjien hallitus uudistui vuosikokouksessa. Päivi Kankaanmäki väistyy puheenjohtajan paikalta vuoden lopussa, ja Lammin Yrittäjien puheenjohtajaksi valittiin Lari Simola, Kolarikorjaamo L. Simola Oy.
Puheenaihe
Lammin Yrittäjien puheenjohtaja Päivi Kankaanmäki on pitänyt tiiviisti yhteyttä Ely-keskukseen, jotta Lammin kiertoliittymä voitaisiin ehostaa. Suunnitelmat saavat odottaa, kunnes liittymää on laajennettu niin, että se vastaa uusia ajoneuvoyhdistelmien maksimittoja.
Markkinointi
Lammin Yrittäjien joulunavauksessa on tänä vuonna kaikki edellytykset nähdä upein ilotulitus ikinä. Tämän mahdollistaa tavallista myöhäisempi ajankohta.
Markkinointi
Syyskuun toiseksi viimeinen viikonloppu tuo Lammin Evolle yritysjohtajia, polkujuoksijoita, vaelluskärpäsen puraisemia ja maastopyöräilijöitä. Tapahtumakeskuksena toimivan Evokeskuksen pihalle lammilaiset yrittäjät ovat tervetulleita esittelemään toimintaansa - ilmaiseksi.
Puheenaihe
Lammin Yrittäjät ja Lions Club Lammi arpoivat yhdessä Suomi 470 -soutuveneen Pellavamarkkinoilla. Sen voitti Arja-Leena Koivuniemi Lammilta. Onnea!
Hyvinvointi
Lammin Yrittäjät on mukana Paikallinen yrittäjyys -teemaosastolla lauantaina Lammin Pellavamarkkinoilla. Osastolla kannattaa poiketa, sillä kävijöiden kesken arvotaan soutuvene.
Hyvinvointi
Syyskuinen Evo Trail Weekend on uusi tapahtuma Hämeenlinnassa, joka on suunnattu niin yrittäjille kuin metsässä urheileville. Tapahtuma käynnistyy 21.9. Evo Business Campilla ja jatkuu patikointi-, polkujuoksu- ja maastopyöräilytapahtumana.