Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Nuorten Yrittäjien Aamutreffit

Nuorten Yrittäjien Aamutreffit

Aika

23.9.2020 | 8:00

Paikka

Pikku Pistrina, Forssa
Nuoret Yrittäjät

Nuorten Yrittäjien aamutreffit – puhutaan markkinoinnista!

Hämäläisten Nuorten yrittäjien aamutreffeillä puhutaan markkinoinnista. Maittavan aamiaisen ja kuulumisten vaihdon yhteydessä ääneen pääsee Mainossatama Oy:n osakas ja yrittäjä Johanna Talikainen, joka kertoo meille markkinoinnin viimeisimmät trendit.

Aamutreffit järjestetään kahvila Pikku Pistrinassa, 23.9. klo 8.00 alkaen. Kannattaa tulla mukaan tutustumaan toisiin nuoriin yrittäjiin sekä kuulemaan painavaa asiaa! Mukana aamutreffeillä myös yhteistyökumppanimme Fennia ja Elisa. 

Aamutreffit on maksuton tapahtuma, mutta vaatii ilmoittautumisen ennakkoon lomakkeen kautta viimeistään 16.9. mennessä. 

”viestinnänsuunnittelija, yrittäjä, hallitusammattilainen, intohimoinen rotary ja äiti. Mainossatama Oy:n toinen osakas Johanna Talikainen on moniosaaja, jonka ammattitaito ei rajoitu pelkästään viestinnän saralle. Siellä missä toisten osaaminen loppuu, Johannan vasta alkaa. Brändistrategian lisäksi Johannan käsissä kirkastuvat tarvittaessa niin yrityksen missio sekä toimenpiteet, joilla asetettuihin tavoitteisiin päästään. Hän tekee päivittäin työtä asiakasyritysten imagon ja julkisuuskuvan parantamiseksi ja ymmärtää loistavasti eri toimialojen haasteita ja jatkuvasti muuttuvaa yhteiskuntaamme. Työntekijöitään hän johtaa näyttämällä esimerkkiä, ohjaamalla oikeaan suuntaan ja vaatimalla juuri sopivasti.”

Lisätietoa Johannasta löydät hänen LinkedIn profiilistaan.