Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Työsuhteen haastavat tilanteet

Työsuhteen haastavat tilanteet

Aika

8.10.2020 | 8:00 - 12:00

Paikka

Teatterihotelli, kokoustila

Hinta

Suomen Yrittäjien jäsenille maksuton, muille 79,00€
Koulutus

Yrittäjäkoutsi kouluttaa: Työsuhteen haastavat tilanteet

Kenelle? Koulutus on tarkoitettu työnantajayrittäjille, jotka haluavat lisätietoa ja taitoa ratkoa työnantajana työsuhteen haastavia tilanteita.

Mitä? Työsopimuslaki on muuttunut henkilöperusteisen irtisanomisen osalta. Mikä on jatkossa riittävä syy työsuhteen päättämiselle? Mikä on irtisanomisen oikea prosessi? Miten henkilöperusteinen irtisanominen eroaa tuotannollis-taloudellisesta? On irtisanomiselle vaihtoehtoja. Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksia tässä koulutuksessa.

Kuka kouluttaa? Kouluttajana Suomen Yrittäjien työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén. Hän on toiminut juristina Suomen Yrittäjissä jo kymmenkunta vuotta neuvoen ja kouluttaen yrittäjiä työlainsäädännössä sekä pyrkien vaikuttamaan siihen, että sääntelyssä huomioitaisiin pientyönantajuuden erityispiirteet.

Missä ja milloin? Koulutus järjestetään Teatterihotellissa Riihimäellä (Hämeenaukio 1, Riihimäki) torstaina 8.10. klo 8.00-12.00

Miten mukaan? Ilmoittaudu koulutukseen käyttäen ilmoittautumislinkkiä. Osallistuminen on maksuton Suomen Yrittäjien jäsenyrittäjille. Muille koulutuksen hinta on 79,00 (+ alv). Koulutus sisältää aamukahvit

Peruutusehdot:

Osallistumisesi voit peruuttaa kuluitta 30.9.2020 mennessä. Mikäli et ole ilmoittanut peruutuksesta, etkä osallistu koulutukseen, perimme 20,00€ peruuttamiskulun. Peruuttamalla osallistumisesi ajoissa mahdollistat paikan jollekulle toiselle.