3.11.2017 klo 10:53
Uutinen

HYVÄ JOULU Riihimäeltä kampanja

Riihimäen Yrittäjät ry yhdessä Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy:n ja Aamupostin kanssa on suunnitellut yhteisen markkinointikampanjan Riihimäen keskustan liikkeille.

Lähiajan panostus laitetaan joulukauppaan sekä myös Black Fridayn 24.11.17 markkinointiin. Kampanja alkaa 16.11.17. Tästä alkaen kampanjaliikkeet ovat avoinna torstaisin klo 19 asti jouluun saakka, Black Fridayssa klo 19 sekä Joulun avauksessa sunnuntaina 3.12. klo 12-18 välisen ajan.

Aamupostissa kampanjaan osallistuvat liikkeet voivat mainostaa tarjouksiaan tämän yhteisen kampanjateeman alla edullisesti. Riihimäen Yrittäjät ry mainostaa viikottain kampanjoita Aamupostissa ja Viikkouutisissa (pidennetty aukioloaika ja joulunavaus).” Riihimäen keskustan markkinointikampanjaan osallistuville yrityksille on luotu yhteiset pohjat Facebook ja Instagram joulumarkkinointiin. Materiaalin löydät Facebookkia täältä ja Instagrammia varten täältä. Nyt mukana olevat liikkeet löytyvät tämän linkin takaa.

Kampanjassa mukana oleviin liikkeisiin jaetaan myös aiheeseen liittyviä ikkuna/A-teline julisteita. Julisteita pyritään saamaan myös tyhjien liiketilojen ikkunoihin. Pohjoiselle asemakadulle tulee kampanjaan liittyvät banderollit valopylväisiin.

Riihimäen Yrittäjät ry:n jäsenyritykset saavat materiaalit ilmaiseksi ja ei-jäsenyritykset pientä maksua vastaan. 20 € materiaalimaksun voi suorittaa täällä: https://holvi.com/shop/yrittajat/.

Tapahtumasta lisätietoja saa Pirjo Järveläiseltä, sihteeri(at)riihimaenyrittajat.fi

Laitetaan lyhdyt oven pieleen merkiksi aukiolosta. Tuodaan yhdessä valoa ja iloista mieltä Riihimäen keskustaan!