11.10.2018 klo 15:06
Uutinen

Joulun avaustapahtuma Riihimäellä 2.12.2018

Riihimäen Yrittäjät ry kumppaneineen järjestää tänä vuonna hyvän mielen jouluavaustapahtuman. Tule jatkamaan vuosien perinnettä ja tuo Joulun tunnelma lapsille!

Paikallisilla yrittäjillä on mahdollisuus osallistua perinteiseen joulukulkueeseen tai ostaa markkinointi paikka Granitin aukion mainostornista. Joulukadun avajaisten tuotto lahjoitetaan Riihimäkeläisten lapsiperheiden ja nuorten hyväksi. Yrittäjät löytävät lisää tietoa erilaisista mainospaketeista tapahtuma-sivun kautta.

Tapahtuman avajaiset ovat Granitin aukiolla klo 15.00

Joulun avaustapahtuman ohjelmassa on avajaispuhe, Joulupukki, tanssia, musiikkia ja yhteislaulua. Aukiolla esiintyvät mm. Dance Art, Riihimäen Mieslaulajat, Riihimäen Nuorisoteatteri ja Riihimäen Kesäkonsertit. Mukana myös RiiUA, Love-tapahtumat ja RedCarpet.

Myynti kojuissa on myynnissä joulutuotteita koulujen vanhempainyhdistysten ja muiden yhdistysten toiminnan tukemiseksi. Myös liikekeskus Majakassa on ohjelmaa. Osa keskustan liikkeistä aukeaa tapahtuman kunniaksi kello 12 alkaen.

Joulukulkue starttaa vanhalta torilta klo 17.00

Joulukulkue etenee Hämeenkatua pitkin kohti Granitin aukiota. Kulkueen lopussa kuulutusauton Joulupukki toivottaa kaikki katsojat mukaan Granitin aukiolle. Ohjelma jatkuu kulkueen jälkeen Granitin aukiolla, jossa on yhteislaulua ja leikkiä sekä mahdollisuus päästä Joulupukin kanssa kuvaan. Tapahtuma päättyy aikuisen ja lapsen yhdessä julistamaan joulurauhan julistukseen.