13.12.2018 klo 11:05
Uutinen

Hyvä Joulu saapui Riihimäelle

Sunnuntaina 2.12. avattiin Riihimäen Joulukatu keskustan tapahtumilla. Lämmin kiitos kaikille pienille ja isoille Ihmisille, esiintyjille, yrittäjille ja kumppaneille. Te toitte kanssamme joulun kaupunkiin.

Ja mikä hienointa, Granitin tapahtumassa ja Joulukulkuetta katsomassa oli sankoin joukuin kaupunkilaisia.

Tilaisuuden avasi Riihimäen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Miia Nahkuri toivoen yhdessä huolehtien toinen toisistamme. Juontaja Jani Unkuri piti Joulun tunnelmaa yllä joulumusiikilla ja Ukulikat saivat ihmiset laulamaan kanssaan. Nuorten ryhmien tanssi- ja akrobaattiesitykset sulattivat katsojien sydämet pienessä pakkassäässä. Graniitilla sai kuiskia toiveitaan joulupukille ja pukin lahjakoneeseenkin saatiin peräti 134 lasten toivekirjettä. Riihimäen UA:n grillissä paistuivat kaikki lähikauppojen makkarat ja soppatykissä porisi joulupuuro. UA:n kahvitarjoilun lisäksi väelle maisuivat mm. Riihimäen Seurakunnan tarjoama glögi ja piparit. Jouluista ohjelmaa, tarjoilua ja myytävää oli aukiolla ja Majakassa, muuallakin keskustassa ja putiikkeja oli avoinna tapahtuman ajan.

Tapahtuman tuotto on nyt menossa Riihimäen vähävaraisille lapsiperheile ja nuorille jouluksi. Jaossa on 50 euron lahjakortteja K-kauppoihin kaikkiaan 12 kappaletta. Suuret kiitokset kaikille lahjoituksen toteutumiseen osallistuneille.