8.2.2019 klo 12:09
Uutinen

Puheenjohtajatiimin terveiset

Tälläkertaa terveisemme tulevat koko puheenjohtajistomme tiimiltä.

Tervehdys yrittäjät!

Vuosi 2019 on alkanut upean talven merkeissä, menestyksekästä vuotta Kaikille!

Yhdistyksemme hallitus on järjestäytynyt ja päätimme uudistaa toimintatapaa: tänä vuonna Teitä palvelee puheenjohtajisto hallituksen kera. Puheenjohtajiston muodostamme me; Pertti Suutarinen pj., Tiina Latikka varapj ja Erja Eiro varapj. Tavoitteenamme on yhdessä toteuttaa yhdistyksemme tavoitteita ja innostaa riihimäkeläisiä yrittäjiä mukaan toimintaan. Puheenjohtajistona haluamme olla aikaansaavia, yhteistyökykyisiä ja helposti tavoitettavia. Olkaa rohkeasti yhteydessä, tehdään Riihimäestä entistä parempi paikka yrittää!

Uuden hallituksen kokoonpanossa on runsaasti kokemusta ja osaamista monilta eri toimialoilta, mikä osaltaan helpottaa vastuualueiden jakamista. Hallituksen jäseniltä löytyy kokemusta esimerkiksi myynnistä, markkinoinnista, kotipalveluista, alihankinnasta, teollisuudesta, koulutuksesta, rakennus- ja lvi-alalta sekä ICT-alalta.

Yhdistyksemme keskeiset tavoitteet vuodelle 2019 ovat Riihimäkeläisten yritysten toimintaedelly-tysten ja elinvoiman parantaminen vaikuttamalla, yhteistyöllä, jäseneduilla ja koulutuksella. Verkostoitumistapahtuma Yrittäjien Aamukahvit tullaan järjestämään kuukausittain, toteutamme koulutuksia jäsenistölle, Riihimäen keskustan kehittäminen jatkuu, haluamme aktivoida Mattilan teollisuusalueen yrityksiä mukaan toimintaan ja pidämme aktiiviesti yllä hyviä yhteyksiä Riihimäen kaupunkiin ja muihin sidosryhmiin.

Viime vuosina olemme panostaneet keskusta-alueen liiketoiminnan aktivoimiseen, josta esimerkkeinä nyt toukokuun 25. päivä järjestettävä Shopping & Ralli tapahtuma sekä viime vuonna ensimmäisen kerran järjestämämme Joulukadun avajaistapahtuma. Molemmat tapahtumat saavat kaupungin asukkaat liikkeelle, joka näkyy keskusta-alueen yrittäjien myynnissä positiivisesti.

Nämä tapahtumat vaativat toteutuakseen huomattavan työpanoksen ja myös aiheuttavat yhdistykselle taloudellisen riskin, mikäli tapahtumien tuotot eivät toteudu suunnitellusti. Näiden tapahtumien osalta teemme tiivistä yhteistyötä kaupungin kanssa rahoituksen varmistamiseksi, hyödyntäähän niiden onnistuminen sekä asukkaita, että alueemme liiketoimintaa. Tarvitsemme myös jäsenistön tukea, eli osallistumista markkinointikampanjoihimme. Tarjolla on näkyvyyttä alueemme suurimmissa paikallisissa tapahtumissa edullisesti.

Yhdistyksemme on myös uudistuttava, jotta voimme auttaa alueellamme toimivia yrityksiä mahdollisimman laajasti. Minkälaisiin asioihin haluaisit yhdistyksemme kiinnittävän huomiota? Onko yrityksellänne terveisiä puheenjohtajistolle, hallituksellemme tai aluejärjestömme suuntaan?

Laittakaa viestiä sähköpostilla tai soittakaa, vastaamme mielellämme.

Meidät tavoittaa:

Pertti Suutarinen, pj 040 504 1953/ puheenjohtaja@riihimaenyrittajat.fi

Tiina Latikka, varapj 040 778 1797/ tiina.latikka@sillanrakentaja.fi

Erja Eiro, varapj 050 522 2244/ erja.eiro@ritema.fi

Pirjo Järveläinen, sihteeri 050 331 4017/ sihteeri@riihimaenyrittajat.fi