16.2.2020 klo 20:32
Uutinen

Puheenjohtajan tervehdys

Mahtavaa uutta vuotta ja vuosikymmentä teille kaikille! Vuosi on alkanut näin uuden puheenjohtajan silmin intensiivisellä sisäänajolla. Tiivis yhteistyö Hämeen Yrittäjien kanssa toimii hyvänä tukirankana. Ja Suomen Yrittäjät kattojärjestönä toimii hyvänä kouluttajana meille puheenjohtajille. Yhdistyksemme sydämenä toimivaa Pirjoa ilman en voisi olla!

Tervehdys yrittäjät!

Mahtavaa uutta vuotta ja vuosikymmentä teille kaikille!

Vuosi on alkanut näin uuden puheenjohtajan silmin intensiivisellä sisäänajolla. Tiivis yhteistyö Hämeen Yrittäjien kanssa toimii hyvänä tukirankana. Ja Suomen Yrittäjät kattojärjestönä toimii hyvänä kouluttajana meille puheenjohtajille. Yhdistyksemme sydämenä toimivaa Pirjoa ilman en voisi olla! Teho-Trio: Pirjo, Erja ja minä – yhdessä saamme aikaiseksi!

Minulla on kunnia olla hallituksemme kanssa järjestämässä upeaa 80-vuotisjuhlaamme, YrittäjäGaalaa. Olen tästä erittäin ylpeä. Jo tässä vaiheessa toivotan Teidät kaikki tervetulleiksi, runsain joukoin, tekemään siitä arvoisenne juhlan! Näihin vuosikymmeniin on varmasti mahtunut haasteita, mutta myös paljon onnistumisia.

Haasteenani on saada teidät jäsenet sieltä kiireittenne keskeltä pois mukaan tapahtumiin ja koulutuksiin. Jäsenhankinnan ja uusien tapahtumien lisäksi YrittäjäGaala tulee olemaan vuoden 2020 aikana tärkeimpiä hallituksen tehtäviä.

Yhdistyksemme toiminnan tavoitteena on edelleen paikallisten yritysten toiminnan tukeminen yhteistyöllä, koulutuksella ja yhteisillä tapahtumilla.Toimintaamme tutustumista ja verkostoitumista varten kuukausittain järjestettävät yrittäjien aamukahvit ovat jälleen viikolla 8. Yhteistyötä Riihimäen kaupungin, Yritysvoimalan ja alueen Kauppakamarin kanssa yritetään laajentaa eri muodoin.

Hallitukselta terveiset: Kertokaa toiveenne tapahtumista tai koulutuksista, joita toivotte meidän järjestävän teille jäsenille.

Menestystä alkuvuoteen

Terveisin

Tiina

Lue koko tiedote