14.3.2017 klo 20:57
Uutinen

Jussi Simolan stand up nauratti yritysillassa

Yhteistyössä Lounaismaan Osuuspankin kanssa järjestetty tilaisuus saatiin räväkästi liikkeelle.
– Haluamme kokeilla uusia ideoita ja tarjota myös viihdettä asiasisällön lisäksi, kertoo Tammelan Yrittäjien puheenjohtaja Timo Nummela.

Suomen Yrittäjänaisten varapuheenjohtaja ja Suomen Yrittäjien hallituksen varajäsen Tiina Koski muistutti omassa puheenvuorossaan, miten jäsenille tarjottavat asiantuntijapalvelut ovat selvästi jäsenmaksua arvokkaampia.

– Suomen Yrittäjien pääkonttorilla on liuta eri alojen asiantuntijoita ja lakimiehiä, jotka ovat vain puhelinsoiton pääässä, Koski huomautti.

Suomen Yrittäjien toimialajärjestön Sisä-Suomen Kuljetusyrittäjien puheenjohtaja Pekka Valtonen kehotti yrittäjiä pitämään huolta omasta jaksamisestaan.
– Väsymysyä ei aina edes huomaa. Järjestö tarjoaa jäsenilleen monenlaisia virkistäytymistapahtumia, joista saa tarvittavaa potkua, Valtonen totesi.

Yritysillan ohjelmaosuuden päätteeksi Tammelan kunnan yrityskoordinaattori Milla-Mari Hallikainen kertoi kunnan kuulumisia ja Hämeen Yrittäjien hankinta-asiamies Timo Ilomäki avasi yrittäjäjärjestön toimintatapoja ja kertoi sen viimeaikaisista saavutuksista.

Yritysillan jälkeen jatkettiin Tammelan Yrittäjien sääntömääräisellä kevätkokouksella.

Kuvat: Timo Ilomäki