Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Ei kuntaa ilman yrityksiä

Vaalit
Helsingin kuntavaaleissa on ehdolla joukko järjestöön kuuluvia jäsenyrittäjäehdokkaita. Kysyimme näiltä eri puolueita edustavilta yrittäjiltä, miten kaupungin elinvoimaa ja vetovoimaa pitäisi kehittää, miten jäsenyrittäjäehdokkaat edistäisivät yrittäjyyttä Helsingissä ja tarvitaanko Uudellemaalle ruuhkamaksuja tai tietulleja. Lue alta kooste ehdokkaiden ajatuksista ja perehdy myös jokaisen ehdokkaan omiin vastauksiin.
Oletko ehdolla kevään 2021 kuntavaaleissa Helsingissä? Sekä keskusjärjestö Suomen Yrittäjät että aluejärjestö Helsingin Yrittäjät julkaisevat jäsenyrittäjäehdokkaiden esittelyjä verkkosivuillaan. Tutustu alta tarjottavaan näkyvyyteen ja ilmoita ehdokkuudestasi meille
Miltä Helsinki näyttäsi, jos täällä ei olisi yrityksiä? Mistä ostaisit ruuat? Kuka korjaisi pyöräsi tai autosi? Kuka leikkaisi hiuksesi? Mihin veisit lapset tai vanhukset hoitoon? Missä kaikki kävisimme töissä ja mistä kunta saisi verotuloja? Näitä kysymyksiä on tärkeää miettiä, kun valitsee, ketä äänestää kuntavaaleissa. Tutustu yrittäjäjärjestön kuntavaaliohjelmaan, ota osaa vaaliaiheisiin tapahtumiimme ja tutustu helsinkiläisiin yrittäjäehdokkaisiin.