Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Jäsenlehti

Järjestö
Helsingin Yrittäjien Yritystä Stadiin -jäsenlehden numerossa 3/2018 sukelletaan palkittujen yrittäjien tarinoihin. Miten yhden liikkeen kampaamosta kasvoi 1960-luvulta tähän päivään suosittu ketju ja miten luonnonsuojelu yhdistetään bisnekseen? Näihin löydät vastaukset helsinkiläisten yrittäjien oman lehden uusimmasta numerosta.
Yrittäjyys
Helsingin Sisustuspuu Oy:n omistaja Petteri Nyberg on rakentanut temppelin kupolikaton ja purjeveneiden sisustuksia. 30 vuotta kestänyttä yrittäjyyspolkua on vauhdittanut ilon kautta tekeminen sekä usko oman menestyksen rakentamiseen. Esittelemme Yritystä Stadiin -jäsenlehdessä mielenkiintoisia yrittäjyystarinoita, ja tässä jutussa kerromme puusepän arjesta.
Järjestö
Yritystä Stadiin -jäsenlehden numerossa 1/2018 esittellään alkaneen vuoden kunniaksi inspiroivia yrittäjätarinoita. Cityvarasto Oy:n Ville Stenroos kannustaa yrittäjiä rohkeaan kasvuun, mindfulnessin pioneeri Leena Pennanen antaa vinkkejä mielen vahvistamiseen ja taikuri Joni Pakanen päästää meidät kulissien taakse todistamaan show-alan maagista arkea. Kerromme myös miten helsinkiläinen yrittäjä voi.
Järjestö
Helsingin Yrittäjien Yritystä Stadiin -jäsenlehden numero 3/2017 esittelee upeita yrittäjätarinoita, Helsingin kaupungin kuulumisia ja mikro- ja yksinyrittäjien hyvinvointiin keskittyvän HYMY-hankkeen! Mukana myös kooste joulutapahtumista ja maksuttomista työ- ja kokoustiloista Helsingissä.