Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

kesäseteli

Työmarkkinat
Yrittäjä, tarvitsetko ensi kesäksi kiireapua, haluatko motivoituneen kesätyöntekijän, ketterän käsi- ja jalkaparin tai kaipaatko kenties uusia ideoita tai nuoren näkökulmaa ja osaamista some-asioissa? Tartu tilaisuuteen ja palkkaa yhdeksäsluokkalainen kesätöihin. Helsingin kaupungin Kesäseteli helpottaa kesätyöntekijän palkkaamista, sillä kaupunki korvaa 300 euroa työnantajalle.
Työmarkkinat
Tarvitsetko kesäksi kiireapua, motivoituneen kesätyöntekijän tai kaipaatko kenties nuoren näkökulmaa ja osaamista some-asioissa? Tutustu Kesäseteliin, joka jaetaan kaikille helsinkiläisille yhdeksäsluokkalaisille helmikuun alussa. Helsingin kaupunki korvaa nuoren palkanneelle työnantajalle Kesäsetelin arvon eli 300 euroa.
Työmarkkinat
Yrittäjä, oletko vielä vailla kesätyöntekijää? Yrittäjägallupin mukaan pk-yrittäjät ovat halukkaita palkkaamaan kesätöihin. Voit helpottaa nuoren työllistymistä yritykseesi 300 euron arvoisella Kesäsetelillä, joka on jaettu helsinkiläisille peruskoulun päättöluokkalaisille. Kannattaa myös tutustua Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan, joka kannustaa tarjoamaan myönteisiä kesätyökokemuksia nuorille.
Työmarkkinat
Helsingin kaupungin 300 euron arvoinen Kesäseteli auttaa työllistämään yhdeksäsluokkalaisia nuoria kesätöihin. Mukana yhteistyössä on mobiilisovellus Treamer, joka tavoittaa sekä työnhakijat että työnantajat. Kesäseteli on voimassa 4.6.-14.8.2017, eli vielä ehdit palkata nuoren osaajan kesälle.
Työmarkkinat
Kesäseteli on nuorten, yrittäjien ja Helsingin kaupungin yhteinen hanke, jolla tuetaan nuorten kesätyöllistymistä. Kesäsetelin saavat vuonna 2017 kaikki Helsingin koulujen 9.-luokkalaiset. Kesäsetelin arvo on 300 euroa, ja Helsingin kaupunki korvaa summan palkkakuluista työnantajalle.
Yleishyödyllistä työtä, ikkunanpesua, siivouspalveluita, nikkarointia, kiinteistö- ja pihahuoltoa, asennustöitä, ATK-tukea, liikunta- ja leikkikerhon ohjaamista… Helsingissä on tekemättömiä töitä ja paljon innokkaita nuoria, jotka voivat auttaa näiden hommien hoitamisessa. Olisiko sinun yrityksessäsi tarvetta lisäkäsille kesän aikana?