Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

luottamushenkilöhaku

Järjestö
Kiinnostaako sinua tutustua muihin pääkaupunkiseudun nuoriin yrittäjiin, tukea muita kaltaisiasi yrittäjiä ja tehostaa alueen verkostoitumista? Haluatko edistää nuorten yrittäjien toimintaedellytyksiä Helsingissä ja vaikuttaa päättäjiin? Tule mukaan ideoimaan ja luomaan uutta toimintaa – Helsingin Yrittäjien nuoret yrittäjät HYNY hakee hallitukseensa uusia jäseniä vuodeksi vuodelle 2021.
Järjestö
Helsingin Yrittäjät on kuuden paikallisyhdistyksen ja kolmen verkoston (HYNY, HEI Network ja Senioriverkosto) aluejärjestö. Haemme uusia luottamushenkilöitä kaudelle 2021 edistämään yrittäjyyttä Helsingissä. Nyt jos koskaan tarvitaan tehokasta talkoohenkeä koronatilanteen selättämiseen ja yrittäjien tilanteen parantamiseksi yhdessä. Olisiko sinulla antaa osaamistasi ja panostasi ensi vuodelle? Henkilövalinnat tehdään paikallisyhdistysten vuosikokouksissa loka-marraskuussa.
Järjestö
Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistykset ja verkostot hakevat vuosittain toimintaansa mukaan uusia, yrittäjien asioiden edistämisestä kiinnostuneita toimijoita. Kiinnostaako vaikuttamistyö? Osallistu paikallisyhdistysten yhteiseen syyskokoustilaisuuteen 8.11.2018, jossa valitaan uudet luottamushenkilöt hallituksiin.
Järjestö
Helsingin Yrittäjät ry:n yhdeksän paikallisyhdistystä, nuorten yrittäjien yhteisö HYNY ja senioriverkosto etsivät vuosittain uusia jäseniä hallituksiinsa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa yrittäjyyden eri teemoihin verkostoissamme ja työryhmissämme. Hae mukaan luottamushenkilöksemme kaudelle 2017.