Etusivu > Asiasanat

Etsi

sote

Kunta
Helsingin kaupungin päiväkotiselvityksessä käytiin läpi sekä kaupungin omien että yksityisten päiväkotien rakennuslupia. 15.3.2019 julkistetun selvityksen mukaan yhteensä 71 päiväkodille ei ollut haettu rakennuslupaa tai niissä oli puutteita. Kaupunki aikoo varmistaa, että tilanne saadaan kuntoon syksyyn mennessä.
Sote
Helsingin Yrittäjät toteuttaa yhdessä Pääkaupunkiseudun Yrittäjien kanssa kyselyn palveluseteleistä jäsenyrityksille. Millaisia kokemuksia sinulla on ollut palveluseteleistä ja palvelujen järjestäjistä? Kerro kokemuksistasi ja vastaa kyselyyn 16.11.2018 mennessä.
Järjestö
Nimikkoyrittäjyys on parhaimmillaan tehokkainta vaikuttamista suoraan politiikan ytimeen. Kansanedustaja Sari Sarkomaa (kok.) ja hänen nimikkoyrittäjänsä Sarianne Reinikkala vaihtavat tottuneesti ajatuksia yrittäjyydestä ja sote-kysymyksistä.
Sote
Helsingin Yrittäjien 1.6.2017 järjestämä SOTE-seminaari oli onnistunut kokonaisuus: illan aikana kuultiin sote-uudistuksesta ja sen merkityksestä yrittäjille monesta eri näkökulmasta. Päivänpolttava aihe herätti aktiivista keskustelua ja kysymyksiä, joihin vastauksia tarjosivat muun muassa kansanedustaja Sari Sarkomaa ja Uudenmaan sote-muutosjohtaja Timo Aronkytö.