Etusivu > Asiasanat

Etsi

Vuoden helsinkiläinen yritys

Yrittäjyys
Vuoden 2019 helsinkiläinen yritys -palkinnon voitti vuodesta 1956 asti toiminut perheyritys Haagan Leipä Oy. Käsityövaltaisin menetelmin leipomo- ja konditoriatuotteita valmistava yritys on ketteränä toimijana voittanut kuluttajien sydämet laadukkailla ja paikallisilla tuotteillaan. Yrityspalkinto jaettiin 5.12.2019 Helsingin Yrittäjät ry:n 80-vuotis- ja Itsenäisyysjuhlassa.
Järjestö
Vuoden 2018 helsinkiläinen yritys -palkinnon voitti vuodesta 1946 asti toiminut perheyritys Tammelundin Liikenne Oy. Bussiliikennöintiin keskittynyt yritys on kehittynyt suurten kansainvälisten toimijoiden haastajaksi vahvuutenaan ketteryys, oma koulutustoiminta ja monikulttuurisuus. Yrittäjäpalkinto jaettiin 5.12.2018 Helsingin Yrittäjät ry:n Itsenäisyysjuhlassa.
Yrittäjyys
Kovaa työtä ja oikeisiin asioihin keskittymistä. Tällä reseptillä helsinkiläinen Cityvarasto Oyj on kasvanut Suomen suurimmaksi pienvarastoyhtiöksi. Innovatiivinen yritys on saanut kansainvälistä tunnustusta verkkokaupan kehittämisestä ja palkittiin vuoden 2017 joulukuussa Vuoden helsinkiläisenä yrityksenä. Yrityksen perustaja Ville Stenroos kertoo arvokkaat opit ja oivallukset matkan varrelta - ja sen, kuinka hyvin on itse pystynyt noudattamaan niitä.
Yrittäjyys
Helsingin Yrittäjien Itsenäisyysjuhla keräsi yli 300 yrittäjää ja järjestön yhteistyötahoa juhlistamaan yrittäjyyttä ja 100-vuotiasta Suomea Royal at Crowne Plazaan 5.12.2017. Juhlan odotetuin hetki oli Vuoden 2017 yrittäjäpalkitsemiset. Cityvarasto Oyj palkittiin Vuoden 2017 helsinkiläisenä yrityksenä ja historian ensimmäinen Vuoden helsinkiläinen yksinyrittäjä -palkinto ojennettiin Leena Pennaselle (Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy).
Yrittäjyys
Vuoden 2017 helsinkiläinen yritys -palkinnon voitti kovaa kasvua tehnyt Cityvarasto Oyj. Vuonna 1999 perustettu pienvarastoalan yritys on laajentunut sekä orgaanisesti että yrityskaupoin alansa markkinajohtajaksi Suomessa. Yrittäjäpalkinto jaettiin 5.12.2017 Helsingin Yrittäjät ry:n Itsenäisyysjuhlassa.
Järjestö
Vuoden 2016 helsinkiläiseksi yritykseksi on valittu liikejuridiikkaan erikoistunut Fondia Oy. Marianne Saarikko Jansonin vuonna 2004 perustama lakipalveluyritys on saanut tunnustusta niin kotimaassa kuin kansainvälisesti alaa uudistavasta, innovatiivisesta työkulttuurista ja konseptista. Helsingin Yrittäjät ry:n vuosittainen tunnustus helsinkiläiselle yrittäjyydelle jaettiin 5.12.2016 järjestön Itsenäisyysjuhlassa Ravintola Pörssissä.