Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yritystä Stadiin -lehti

Yrittäjyys
Mika Arramies kirjoitti lapsena kouluaineen haaveestaan seurata isänsä jalanjäljissä painoalan yrityksen ostopäälliköksi, koska siellä sai juoda limua. Toisena vaihtoehtona oli ruveta juopoksi. Näistä jälkimmäisestä tuli totta. Myöhemmin raitistuttuaan Arramies ryhtyi auttamaan yrittäjyyden kautta muita päihderiippuvaisia takaisin jaloilleen ja pysymään työelämässä.
Yksinyrittäjä
28-vuotiaalla Ville Kekäläisellä on takanaan pitkä ura esiintyvänä taitelijana: tänä vuonna hän viettää 10-vuotisjuhlavuottaan. Yrittäjyys vie moninkertaisesti palkittua drag-artistia ympäri Suomen teattereiden lavoille, yksityistilaisuuksiin ja televisioon.
Järjestö
Helsingin Yrittäjien Yritystä Stadiin -jäsenlehden numerossa 3/2018 sukelletaan palkittujen yrittäjien tarinoihin. Miten yhden liikkeen kampaamosta kasvoi 1960-luvulta tähän päivään suosittu ketju ja miten luonnonsuojelu yhdistetään bisnekseen? Näihin löydät vastaukset helsinkiläisten yrittäjien oman lehden uusimmasta numerosta.
Yrittäjyys
Helsingin Sisustuspuu Oy:n omistaja Petteri Nyberg on rakentanut temppelin kupolikaton ja purjeveneiden sisustuksia. 30 vuotta kestänyttä yrittäjyyspolkua on vauhdittanut ilon kautta tekeminen sekä usko oman menestyksen rakentamiseen. Esittelemme Yritystä Stadiin -jäsenlehdessä mielenkiintoisia yrittäjyystarinoita, ja tässä jutussa kerromme puusepän arjesta.
Liisa Tikka päätyi yrittäjäksi vahingossa ja harrastuksen kautta. Oman koiran hankinta innosti kouluttautumaan ja nyt hän työllistää itsensä kouluttamalla muita koiranomistajia. Esittelemme Yritystä Stadiin -jäsenlehdessä mielenkiintoisia yrittäjäpolkuja. Tässä jutussa kerromme eläinkouluttajan arjesta.
Startup
Toisaalla vasta varataan aikaa lääkärin vastaanotolle, kun yksityisellä lääkäriasemalla on jo uusittu resepti, kuitattu asiointi päättyneeksi ja kirjauduttu ulos. Ninchat on tuonut nopean asioinnin yritysten asiakasviestintään.