Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yritystä Stadiin -tapahtuma

Yrittäjyys
Helsingin Yrittäjien Yritystreffeille 25.5.2021 on ilmoittautunut jo yli 120 osallistujaa. Yritystreffit ovat siis todellinen mahdollisuus tutustua muihin yrittäjiin ja tehdä kauppaa. Mukana verkkotapahtumassa on myös laaja joukko tapahtuman kumppaniorganisaatioiden sekä yrittäjäjärjestön asiantuntijoita. Hyödynnä mahdollisuus jutella kahden kesken ammattilaisten kanssa juuri sinun yritystoimintaasi liittyvistä asioista. Nappaa viime hetken täkyt treffeille ja ilmoittaudu mukaan maanantaina 24.5.2021 klo 14.00 mennessä.
Raha
Raha herättää meissä jokaisessa erilaisia tunteita ja ajatuksia. Osalle suhde rahaan on jopa ongelmallinen, ja pelkästään rahasta puhuminen voi tuntua haastavalta. Terveyspsykologian erikoispsykologi ja psykoterapeutti Maarit Lassander kuitenkin uskoo, että jokaisesta meistä voi tulla rahaviisas.
Markkinointi
Helsingin Yrittäjien vuoden päätapahtuma Yritystä Stadiin huipentuu virtuaalisiin Yritystreffeihin, jossa sadat yrittäjät pääsevät tutustumaan toisiinsa verkon välityksellä. Voit sopia Yritystreffien aikana yksittäisiä 15 minuutin treffejä sinulle sopivien kontaktien kanssa. Mukana on myös tapahtuman kumppaneita, joiden kanssa sinun on mahdollista sopia tapaamisia. Tervetuloa testaamaan pitchaustaitojasi ja laajentamaan omia verkostojasi maksuttomille Yritystreffeille 25.5.2021.
Markkinointi
Yritystä Stadiin -tapahtumapäivä 28.10.2020 huipentuu klo 15 alkaviin Helsingin Yrittäjien Yritystreffeihin, jossa sadat yrittäjät pääsevät tutustumaan tehokkaasti verkon välityksellä. Pelin henki on se, että voit sopia yksittäisiä 10 minuutin treffejä sinulle sopivien kontaktien kanssa. Mukana on myös tapahtuman kumppaneita, joiden kanssa voit sopia tapaamisia. Tervetuloa testaamaan pitchaustaitojasi ja laajentamaan omia verkostojasi maksuttomille Yritystreffeille!
Yrittäjyys
Valttikortteja yrittäjyyteen, uusia kohtaamisia ja elämyksiä! Tule hakemaan uutta virtaa Yritystä Stadiin -yrittäjätapahtumasta, joka järjestetään ensimmäistä kertaa pitkän historiansa aikana täysin virtuaalisesti. Huikean puhujakaartin lisäksi päivän kruunaa Helsingin Yrittäjien Yritystreffit, jonne odotetaan satoja yrittäjiä luomaan uusia kontakteja. Tutustu tapahtuman kärkinimiin, ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan! #YS20