Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Vuoden yritys -palkinnot

Vuoden helsinkiläinen yritys -palkinto

Vuoden helsinkiläinen yritys -palkinto on yrittäjälle tai yritykselle myönnettävä tunnustus yrittämisestä ja yrittäjyyden hyväksi tehdystä työstä. Palkinnon myöntämisellä korostetaan yksityisen yrittäjän ja hänen yritystoimintansa merkitystä Helsingissä. Tarkoitus on myös lisätä yksityisen yrittäjyyden arvostusta ja korostaa oma-aloitteisen, taloudellisiin riskeihin uskaltautuvan yrittäjän merkitystä talouselämän terveelle kasvulle ja Helsingin hyvinvoinnin kehittymiselle.

>> Tutustu Vuoden yrittäjäpalkittuihin valtakunnalliselta Vuodenyrittaja.fi-sivustolta

Palkitut yritykset:

Vuoden helsinkiläinen yksinyrittäjä

Helsingin Yrittäjät haluaa korostaa yksinyrittäjien ja itsensätyöllistäjien yhteiskunnallista merkitystä palkitsemalla vuodesta 2017 alkaen vuosittain Vuoden helsinkiläisen yksinyrittäjän.

Palkitut yrittäjät:

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto on vuosittain neljälle menestyvälle yrittäjälle jaettava tunnustus esimerkillisestä yrittäjyydestä. Vuodesta 1968 lähtien jaetun palkinnon saavat yritykset valitsee lautakunta, johon kuuluvat Suomen Yrittäjien, Suomalaisen Työn Liiton, Yksityisyrittäjäin Säätiön sekä Fennian edustajat.

Helsinkiläiset Valtakunnallisella yrittäjäpalkinnolla palkitut yritykset:

Valtakunnallinen yksinyrittäjäpalkinto

Suomen Yrittäjien Valtakunnallinen yksinyrittäjäpalkinto jaettiin ensimmäistä kertaa Yrittäjäpäivillä Lahdessa 19.10.2019. Palkinnon saajan valitsee Valtakunnallinen yrittäjäpalkintolautakunta.