Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Helsingin Yrittäjien jäsenedut

Yrittäjäjärjestön jäsenetuja hyödyntämällä voit säästää huomattavia summia muun muassa liittymä-, vakuutus-, markkinointi- ja työtilakustannuksissa. Tutustu alta Helsingin seudun alueellisiin jäsenetuihin.

> Tutustu Suomen Yrittäjien valtakunnallisiin jäsenetuihin

> Lataa mobiilijäsenkortti


ELISA | Liittymät ja IT-palvelut

Elisa tarjoaa jopa satojen eurojen arvoisia etuja Suomen Yrittäjien jäsenille. Alennusta saat muun muassa matkapuhelinliittymistä, mobiililaajakaistasta ja yritysnumeroista. Tutustu kaikkiin etuihisi osoitteessa www.elisa.fi/yedut.

Henkilökohtaista palvelua saat varaamalla ajan paikalliseen Yrityspisteeseemme osoitteesta www.elisa.fi/ajanvaraus tai soittamalla Yritysasiakaspalveluumme p. 010 80 8088 (puheluhinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (alv. 24 %)).

Yritysgurulta ja Omagurulta saat opastusta ja apua kaikissa IT-ongelmissa. Yritysgurun ja Omagurun IT-apu 20 % edullisemmin Suomen Yrittäjien jäsenille.

> Tutustu Elisan tarjoamiin etuihin


FENNIA | Vakuutukset

Fenniasta saat yrityksesi ja perheesi vakuutuksiin kattavat jäsenedut, esimerkiksi

Jäsenenä saat Fenniasta esimerkiksi:

 • alle 10-hengen yrityksille erikoishinnoiteltu Yritysturva-ratkaisu
 • 50 %:n alennus sairausvakuutuksen päiväkorvausosan maksusta
 • alennus ja summakorotuksia Fennia-Henkiturvaan
 • maksuton lasivakuutus yksityiskäyttöisten henkilö- ja pakettiautojen laajaan kaskoon
 • 20 %:n alennus useimmista kodin vakuutuksista

> Tutustu Fennian etuihin


LÄHITAPIOLA | Vakuutukset

LähiTapiola on elämänturvayhtiö, joka on sinun ja yrityksesi turvallisuuden, talouden ja terveyden asialla. Autamme hallitsemaan yrityksesi liiketoimintaan liittyviä riskejä, koskevat ne sitten henkilöstöä, omaisuutta tai toimintaa.

Ota yhteyttä – tehdään yhdessä yrityksellesi ja elämäntilanteellesi sopiva ratkaisu. Soita 09 453 9604 (ma-pe klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö lahitapiola.fi.

> Tutustu LähiTapiolaan


INTRUM | Luotonhallinta ja perintä

Palvelumme on kehitetty ratkaisemaan yritysten yleisimpiä kassankiertoon liittyviä haasteita. Olemme kuukausittain yhteydessä yli 180 000 suomalaiseen yritykseen ja kuluttajaan auttaen heitä laskujen maksuasioissa.

Tarjoamme Helsingin Yrittäjien jäsenille luotonhallinnan palvelut jäsenhintaan:

 • Luottotieto- ja perintäpalvelu: vuosihinta 95 € + alv (normaalit 195 € + alv)
 • Kansainvälinen perintä ja arvonlisäveropalvelut: vuosihinta 95 € + alv (normaalisti 195 € + alv)
 • Laskurahoitus: vuosihinta 150 € + alv (normaalisti 250 € + alv)

Käväise osoitteessa www.intrum.fi/yrittaja, löydät sieltä tietoa erilaisista palveluratkaisuistamme. Tai kysy lisää p. 09 2291 1600,

> Tutustu Intrumin palveluratkaisuihin yrittäjille


HELSINGIN UUTISET | Mainostila

Jäsenyrityksemme, jotka on perustettu maksimissaan kaksi vuotta sitten, saavat mittavan 60 % alennuksen printti- ja digimainonnasta Helsingin Uutisissa. Etua voi hyödyntää 12 kuukautta ensimmäisestä tilauksesta, jonka jälkeen hyödynnettävissä on alla oleva kaikkia jäseniä koskeva jäsenetu.

Helsingin Uutiset tarjoaa kaikille jäsenillemme 25 % alennuksen printtimainonnasta sekä 15 % alennuksen digimainonnasta. Alennus koskee Helsingin Uutisten lisäksi kaikkia Etelä-Suomen Median medioita, joihin lukeutuvat mm. sisarlehdet Länsiväylä ja Vantaan Sanomat.

Helsingin Uutisten kuusi uutta aluepainosta tarjoavat ohittamattoman väylän kohdentaa mainonta sinne missä yrityksesi operoi – ja potentiaaliset asiakkaan liikkuvat. Helsingin Uutisilla tavoitat 366 000 lukijaa printissä ja digissä (Lähde: KMT AL 2020). Valitse yrityksellesi sopiva aluepainos tai käytä niitä kaikkia!

Yhdistä aluekohtaiseen mainontaan saman alueen digitaalinen ulkomainonta ja käsissäsi on pääkaupungin paikallisin mainospaketti. Meiltä saat printti- ja verkkomainontaa, some- ja natiivimainontaa, digitaalista mainontaa Neste- ja Teboil -asemille sekä busseihin, videotuotannon sekä graafisen tuotannon.

Teemme halutessasi yrityksellesi sopivan mainoskampanjan alusta loppuun toteutettuna.

Miksi Helsingin Uutiset?

 • Alueensa luetuin kaupunkilehti, jossa on laadukkaasti toimitettuja uutisia.
 • Printtilehden jakelu 206 000 kpl.
 • Paikallinen asiantuntemus markkina-alueesta.
 • Mainos on luettujen paikallisten uutisten parissa.
 • Erinomainen verkkotavoittavuus, tavoitat Suomen ostovoimaisimman väestön.
 • Helsingin Uutiset tukee paikallista identiteettiä ja puolustaa asuinseutua.

Kysy lisää: Oskari Mikkola, , puh. 050 350 0777

> Tilaa maksuton markkinointikartoitus
(kerro samalla olevasi Helsingin Yrittäjien jäsen)


Yhteistyössä myös:

ELO | Työeläkevakuuttamisen palvelut

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Tuemme yrityksesi kasvua kattavalla valikoimalla työeläkevakuuttamisen palveluja ja rakennamme parempaa työkykyä kanssasi. Uskomme, että hyvä kasvattaa hyvää – niin työn tuloksissa kuin se tekijöissä. Hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Pidetään unelmat elossa!

> Tutustu Elon palveluihin


Kaikki vuoden 2021 valtakunnalliset ja alueelliset jäsenedut- ja palvelut löydät kootusti esitteestämme (julkaistaan pian).

> Avaa Helsingin Yrittäjien jäsenedut- ja palvelut 2021 -esite