Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Helsingin Yrittäjien jäsenedut

Yrittäjäjärjestön jäsenetuja hyödyntämällä voit säästää huomattavia summia muun muassa liittymä-, vakuutus-, markkinointi- ja työtilakustannuksissa. Tutustu alta Helsingin seudun alueellisiin jäsenetuihin.

> Tutustu Suomen Yrittäjien valtakunnallisiin jäsenetuihin

> Lataa mobiilijäsenkortti


ELISA | Liittymät ja IT-palvelut

Elisa tarjoaa jopa satojen eurojen arvoisia etuja Suomen Yrittäjien jäsenille. Alennusta saat muun muassa matkapuhelinliittymistä, mobiililaajakaistasta ja yritysnumeroista. Yrittäjien jäsenenä saat myös Yritysgurun ja Omagurun IT-avun 20 % muita edullisemmin. Yritysgurulta saat opastusta ja apua kaikissa IT-ongelmissa nopeasti ja helposti puhelimitse, vaikka olisit toisen operaattorin asiakas.

Yrittäjien jäseniä palvellaan omassa numerossa, joka näkyy keskusjärjestömme Suomen Yrittäjien sivulla kirjautumalla jäsennumerolla. Omagurun kanssa voit sopia tapaamisen Elisan myymälään ja saada apua tavallisissa IT-ongelmissa.

> Tutustu Elisan tarjoamiin etuihin


FENNIA | Vakuutukset

Fennia tarjoaa ratkaisut sekä yrityksen että kodin vakuutustarpeisiin.

Jäsenenä saat Fenniasta esimerkiksi

 • alle 10 hengen yrityksille Yritysturva-ratkaisu
 • 50 % alennuksen sairausvakuutuksen päiväkorvausosan maksusta
 • yksityiskäyttöisiin henkilö- ja pakettiautoihin laajaan Fenniakaskoon sekä Premiumkaskoon 30–45 %:n alennus ja 70 %:n bonus
 • 20 %:n alennuksen useimmista kotiisi liittyvistä vakuutuksista

> Tutustu Fennian etuihin


LÄHITAPIOLA | Vakuutukset

Terveysvakuutus jäsenille -30 %

LähiTapiolan Terveysvakuutus on enemmän kuin pelkkä vakuutus. Se on palvelu, joka sisältää vakuutuksen ja TerveysHelpin. Terveysvakuutus sopii kaikille ikään ja terveydentilaan katsomatta. Terveysvakuutus ei edellytä sinulta terveysselvitystä. Voit unohtaa myös omavastuut ja korvaushakemukset, koska niitäkään ei terveysvakuutuksessa ole. Kun jokin terveysongelma mietityttää tai vaivaa, soitat tai chattaat TerveysHelppiin, jonka avulla pääset nopeasti lääkäriin - myös etänä.

Helsingin Yrittäjien jäsenenä saat 30 % alennusta 1. vuoden maksusta.

> Tutustu LähiTapiolan Vakuutuskanavaan


INTRUM | Luotonhallinta ja perintä

Intrum Oy on luotonhallinnan asiantuntija ja toimii terveen talouden suunnannäyttäjänä. Intrum tehostaa ratkaisujensa avulla yritysten rahankiertoa ja parantaa niiden kannattavuutta.

Intrum tarjoaa Helsingin Yrittäjien jäsenille luotonhallinnan palvelut jäsenhintaan:

 • Luottotieto- ja perintäpalvelu: vuosihinta 95 € + alv (normaalit 195 € + alv)
 • Kansainvälinen perintä ja arvonlisäveropalvelut: vuosihinta 95 € + alv (normaalisti 195 € + alv)
 • Laskurahoitus: vuosihinta 150 € + alv (normaalisti 250 € + alv)

Kysy lisää: p. 09 315 448 80, asiakaspalvelu (at) intrum.com

> Tutustu Intrumin palveluratkaisuihin yrittäjille


HELSINGIN UUTISET | Mainostila

Helsingin Uutiset tarjoaa jäsenillemme 25 % alennuksen printtimainonnasta sekä 15 % alennuksen digimainonnasta. Helsingin Uutisten kuusi uutta aluepainosta tarjoavat ohittamattoman väylän kohdistaa mainonta sinne missä yrityksesi toimii – ja potentiaaliset asiakkaan liikkuvat. Helsingin Uutisilla tavoitat 350 000 lukijaa printissä ja digissä (Lähde: KMT AL 2018). Valitse yrityksellesi sopiva aluepainos tai käytä niitä kaikkia!

Yhdistä aluekohtaiseen mainontaan saman alueen digitaalinen ulkomainonta ja käsissäsi on pääkaupungin paikallisin markkinointipaketti. Meiltä saat printti- ja verkkomainontaa, some- ja natiivimainontaa, digitaalista mainontaa Neste- ja Teboil -asemille sekä busseihin, videotuotannon sekä graafisen tuotannon. Teemme yrityksellesi sopivan mainoskampanjan alusta loppuun toteutettuna.

Miksi Helsingin Uutiset?

 • Alueensa luetuin kaupunkilehti, jossa on laadukkaasti toimitettuja uutisia. Printtilehden jakelu 206 000 kpl.
 • Paikallinen asiantuntemus markkina-alueesta. Mainos on luettujen paikallisten uutisten parissa.
 • Erinomainen verkkotavoittavuus, tavoitat Suomen ostovoimaisimman väestön.
 • Helsingin Uutiset tukee paikallista identiteettiä ja puolustaa asuinseutua.

Kysy lisää mainospaikoista: Kim Qvick, avainasiakaspäällikkö, p. 0440 202 008

> Tilaa maksuton markkinointikartoitus
(kerro samalla olevasi Helsingin Yrittäjien jäsen)


MEETING PARK | Kokous- ja työtilat

Meeting Park tarjoaa yli 75 000 kokouksen asiantuntemuksella ainutlaatuisen kokous- ja toimistomaailman Helsingissä. Tarjolla on yli 100 erilaista lounge-, kokous-, koulutus-, etätyö- ja toimistotilaa, sekä niihin liittyvät korkeatasoiset videoneuvottelu-, business center-, osoite- ja postipalvelut joustavasti – jopa 24/7.

Meeting Park tarjoaa Helsingin Yrittäjien jäsenyrityksille jäsenetuna kaikista kokous-, koulutus- ja etätyötilojen listahinnoista 20 % alennuksen Meeting Park Kampissa (SOKOS Hotel Presidentin talo) ja -10 % kaikissa muissa Meeting Parkin toimipisteissä (Forum ja Campus).

Esimerkkejä alennetuista hinnoista (arkisin ja lauantaisin):

 • etätyöpiste 9 €/h Forumissa
 • etätyöhuone 18 €/h Kampissa
 • alle 40 m2 kokoustila 40 €/h Kampissa tarjoilujen yhteydessä
 • yli 40 m2 kokoustila 80 €/h Kampissa tarjoilujen yhteydessä
 • yli 80 m2 kokoustila 120 €/h Kampissa tarjoilujen yhteydessä
 • Posti- ja osoitepalvelu 120 €/kk, osoitteena Salomonkatu 5 C, 00100 Helsinki
 • Posti- ja osoitepalvelu 165 €/kk, osoitteena Mannerheimintie 20 B, 00100 Helsinki

Verottomiin (alv 0 %) hintoihin lisätään normaali arvonlisävero. Jäsenedun käyttö edellyttää Helsingin Yrittäjien jäsennumeron ilmoittamista tilauksen teon yhteydessä, eikä tätä etua voi yhdistää mahdollisesti muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Kysy lisää: p. 010 5011 501

> Lisätietoja ja varaukset


Yhteistyössä myös:

HELEN | Sähkö

Helen tarjoaa yrityksellesi ja kotiisi edullista sähköä luotettavasti, huolettoman ja energiatehokkaan kaukolämmön sekä tehokkaan ja vaivattoman kaukojäähdytyksen. Olemme yksi Suomen suurimmista sähköä ja uusia energiaratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Myymme sähköä yli 500 000 asiakkaalle joka puolella Suomea. Sähkön toimitusvarmuutemme on Suomen huippua ja osaava asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

> Tutustu Helenin tarjontaan


ELO | Työeläkevakuuttamisen palvelut

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Tuemme yrityksesi kasvua kattavalla valikoimalla työeläkevakuuttamisen palveluja ja rakennamme parempaa työkykyä kanssasi. Uskomme, että hyvä kasvattaa hyvää – niin työn tuloksissa kuin se tekijöissä. Hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Pidetään unelmat elossa!

> Tutustu Elon palveluihin


Kaikki vuoden 2020 valtakunnalliset ja alueelliset jäsenedut- ja palvelut löydät kootusti esitteestämme.

> Avaa Helsingin Yrittäjien jäsenedut- ja palvelut 2020 -esite