Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Helsingin Yrittäjien viestintä

Keskustelua, tietoa, hyviä vinkkejä, edunvalvontaa. Helsingin Yrittäjät viestii jäsenille, päättäjille ja kaikille helsinkiläisille siitä, millaista yrittäminen Helsingissä on ja miten yrittämisestä voisi tehdä vielä nykyistä sujuvampaa.

Yritystä Stadiin -lehti

Jäsenetuna saat kolme kertaa vuodessa ilmestyvän Yritystä Stadiin -jäsenlehden. Järjestön oma lehti kertoo ajankohtaisista asioista ja ilmiöistä sekä järjestön monipuolisesta toiminnasta. Lehti on luettavissa myös verkossa näköislehtenä.

Tutustu Yritystä Stadiin -lehteen >>

Helsingin Yrittäjät somessa

Uutiskirjeet

Helsingin Yrittäjien uutiskirje lähetetään jäsenille 11 kertaa vuodessa. Uutiskirjeessä on ajankohtaista ja rahanarvoista tietoa tulevista tapahtumista ja koulutuksista, järjestön edunvalvontatyöstä ja jäseneduista sekä yrittäjyyden ajankohtaisista ilmiöistä. Uutiskirje lähetetään kaikille niille järjestön jäsenille, joiden sähköpostiosoite on jäsenrekisterissä ja jotka ovat sallineet uutiskirjeen toimituksen. 

Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistykset lähettävät jäsenilleen Paikallisesti-uutiskirjettä. HYNY-verkoston jäsenille lähetetään nuorten yrittäjien uutiskirje ja HEI Networkin jäsenille kansainvälistymisteemoihin keskittyvä HEI-uutiskirje.

Suomen Yrittäjien uutiskirje lähetetään jäsenyrityksille kaksi kertaa kuukaudessa.

 

Onhan yhteystietosi ajan tasalla? Tietosi eivät päivity automaattisesti, vaan osoitteenmuutokset ja muut tietojen vaihtumiset on ilmoitettava meille itse. Voit päivittää tiedot tästä.

Ota yhtettä viestinnän yhteyshenkilöihin:

Jaana Tihtonen

viestintäpäällikkö

Yhteystiedot

p. 050 375 9220

jaana.tihtonen (at) yrittajat.fi

tiedotus.helsinki (at) yrittajat.fi

Viestintä
Markkinointi
Yritystä Stadiin -jäsenlehti

Valpuri Aalto

viestintäasiantuntija

Yhteystiedot

p. 050 301 8422

valpuri.aalto (at) yrittajat.fi

tiedotus.helsinki (at) yrittajat.fi

Viestintä
Markkinointi
Paikallisyhdistysten viestinnän yhteyshenkilö