Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Helsingin Yrittäjien viestintä

Keskustelua, tietoa, hyviä vinkkejä, edunvalvontaa. Helsingin Yrittäjät viestii jäsenille, päättäjille ja kaikille helsinkiläisille siitä, millaista yrittäminen Helsingissä on ja miten yrittämisestä voisi tehdä vielä nykyistä sujuvampaa.

Yritystä Stadiin -lehti

Jäsenetuna saat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän alueellisen Yritystä Stadiin -jäsenlehden. Helsinkiläisten yrittäjien oma lehti kertoo ajankohtaisista asioista ja ilmiöistä sekä järjestön monipuolisesta toiminnasta. Lehti on luettavissa myös verkossa näköislehtenä.

Tutustu Yritystä Stadiin -lehteen >>

Helsingin Yrittäjät somessa

Uutiskirjeet

Helsingin Yrittäjien uutiskirje lähetetään jäsenille 11 kertaa vuodessa. Uutiskirjeessä on ajankohtaista ja rahanarvoista tietoa tulevista tapahtumista ja koulutuksista, järjestön edunvalvontatyöstä ja jäseneduista sekä yrittäjyyden ajankohtaisista ilmiöistä. Uutiskirje lähetetään kaikille niille järjestön jäsenille, joiden sähköpostiosoite on jäsenrekisterissä ja jotka ovat sallineet uutiskirjeen toimituksen. 

Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistykset lähettävät jäsenilleen Paikallisesti-uutiskirjettä. HYNY-verkoston jäsenille lähetetään nuorten yrittäjien uutiskirje ja HEI Networkin jäsenille kansainvälistymisteemoihin keskittyvä HEI-uutiskirje.

Suomen Yrittäjien uutiskirje lähetetään jäsenyrityksille kaksi kertaa kuukaudessa.

 

Onhan yhteystietosi ajan tasalla? Tietosi eivät päivity automaattisesti, vaan osoitteenmuutokset ja muut tietojen vaihtumiset on ilmoitettava meille itse. Voit päivittää tiedot tästä.

Ota yhtettä viestinnän yhteyshenkilöihin:

Jaana Tihtonen

viestintäpäällikkö

Yhteystiedot

p. 050 3388 411

jaana.tihtonen (at) yrittajat.fi

tiedotus.helsinki (at) yrittajat.fi

Viestintä
Markkinointi
Yritystä Stadiin -jäsenlehti

Ari Minadis

Ari Minadis

viestintäkoordinaattori

Yhteystiedot

p. 050 551 9455

ari.minadis (at) yrittajat.fi

Viestintä
Markkinointi
Paikallisyhdistysten viestinnän yhteyshenkilö