Etsi

Jäsenedut

Helsingin Yrittäjien jäsenenä saat käyttöösi monia rahanarvoisia jäsenenetuja. Tällä sivulla voit tutustua alueellisten jäsenetujen tarjoajiin ja tuotteisiin.

>> Tutustu Suomen Yrittäjien valtakunnallisiin jäsenetuihin

>> Hyödynnä neuvontapalvelu numerossa 09 229 222

Vakuutukset

Fennia

Fenniasta saat yrityksesi ja perheesi vakuutuksiin kattavan jäsenetukokonaisuuden. Fennia tarjoaa ratkaisut sekä yrityksen että kodin vakuutustarpeisiin. Yrittäjien jäsenenä saat Fenniasta esimerkiksi 50 % alennuksen sairausvakuutuksen päiväkorvausosan maksusta ja henkivakuutuksen 50 % korkeammalla korvaussummalla sekä yritysvakuutuksen jäsenhintaan.

Lisätiedot: fennia.fi/suomenyrittajat ja p. 010 503 8818

 

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu

LähiTapiola on elämänturvayhtiö, joka turvaa yrittäjiä ja yritysten liiketoiminnan jatkuvuutta. Yrittäjälle tapaturmat, sairastumiset ja työkyvyttömyys tuovat mukanaan tulonmenetyksiä ja uhkaavat sekä liiketoimintaa, että perheen toimeentuloa.

Mahdollistamme sinun ja yrityksesi henkilöstön hyvinvoinnin ja turvallisuuden sekä autamme hallitsemaan yrityksen liiketoimintaan liittyviä riskejä, koskevat ne sitten henkilöstöä, omaisuutta tai toimintaa.

Palvelemme yritysasiakkaita numerossa 09 453 9604 (ma-pe 8-18). lahitapiola.fi/yritys

Matkaviestintä- ja tietoliikennepalvelut

Elisa Oyj

Elisa tarjoaa jopa satojen eurojen arvoisia etuja Suomen Yrittäjien jäsenille. Alennusta  saat muun muassa matkapuhelinliittymistä, mobiililaajakaistasta ja pilvipalveluista kuten Toimisto 365 –palvelustamme. Tutustu kaikkiin etuihisi osoitteessa www.elisa.fi/yedut.

Luottotiedot ja perintä

Intrum

Tarjoamme Helsingin Yrittäjien jäsenille luotonhallinnan työkalut jäsenhintaan.

  • Luottotieto- ja perintäpalvelu: vuosihinta 95 € + alv (normaalit 195 € + alv)
  • Kansainvälinen perintä ja arvonlisäveropalvelut: vuosihinta 95 € + alv (normaalisti 195 € + alv)
  • Lasku- ja reskontrapalvelu: vuosihinta 295 € + alv (normaalisti 395 € + alv)
  • Laskurahoitus: vuosihinta 150 € + alv (normaalisti 250 € + alv)

Käväise osoitteessa www.intrum.fi/yrittaja, löydät sieltä tietoa erilaisista palveluratkaisuistamme.

Tai kysy lisää: p. 09 315 448 80 ja asiakaspalvelu @ intrum.com

Rahoitus

Finnvera

Rahoitusratkaisuja yritystoiminnan muutostilanteisiin! Yritykset tarvitsevat rahoitusta toimintansa eri vaiheissa. Valtion omistama Finnvera toimii yhteistyössä muiden rahoittajien kanssa ja täydentää rahoitusmarkkinoita tarjoamalla suomalaisille yrityksille lainoja, takauksia ja vienninrahoituspalveluja.

Suunnitteletko yritysjärjestelyjä, liiketoiminnan kasvattamista, viennin aloittamista tai sen laajentamista?

Ota yhteyttä ja varaa aika noin tunnin mittaiseen keskusteluun. Selvitämme yhdessä, voiko Finnvera olla mukana yrityksesi tulevissa rahoitustarpeissa.

Lisätietoja: Ajanvaraukset puhelinpalvelusta, p. 029 460 2580 (arkisin klo 8.00-16.15)

Pankkipalvelut

Nooa Säästöpankki

Me Nooa Säästöpankissa olemme havainneet, että yrittäjät kaipaavat henkilökohtaista, yksilöllistä ja joustavaa palvelua sekä asiantuntijan sparrausta ja kumppanuutta. Lupaamme sinulle oman yhteyshenkilön, säästöpankkiirin, jonka kanssa suunnittelette yhdessä yrityksesi taloutta ja tulevaisuutta. Hän tarjoaa apua yrityksesi kasvun ja voiton tasapainottamiseen ja huolehtii halutessasi myös perheesi pankkiasioista. Lupaamme, ettemme juoksuta sinua luukulta toiselle ja että pienet päätökset hoituvat nopeasti ilman turhaa byrokratiaa. Isotkin investointipäätökset ratkeavat viikon kuluessa. Sovimme yhdessä kanssasi joustavat raamit, joiden puitteissa rahoitamme yritystäsi ja sen kasvua.

Säästöpankkiirimme tapaavat sinut silloin ja siellä, missä sinulle parhaiten passaa: konttorilla, työpaikalla, kotonasi tai vaikka lähikahvilassa. Helsingin Yrittäjien jäsenille tarjoamme uuden asiakkuuden avauksen yhteydessä maksuliiketilin, yritysverkkopankin ja Visa Business Debit –kortin ensimmäiseksi vuodeksi -50 % alennuksella. Kysy lisää säästöpankkiireiltamme.

Lisätietoja: www.saastopankki.fi/nooa

Mediatila

Helsingin Uutiset

Helsingin Uutiset tarjoaa jäsenillemme 35 %:n alennuksen normaalihinnoista Yritystä Stadiin! -palstan yhteyteen. Kun soitat, kerro olevasi jäsen ja että ilmoitus tulee Yritystä Stadiin! -palstan yhteyteen. Muissa Helsingin Uutisten numeroissa jäsenalennus on 20 % normaalihinnoista.

Lisätietoa mainostilasta: p. 0400 133 835

Sähkö

Helen

Helen tarjoaa yrityksille sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä. Tutustu Helenin tarjoamiin monipuolisiin tuotteisiin osoitteessa helen.fi.

Tiesitkö, että yrityksesi voi tukea uusiutuvan aurinkoenergian rakentamista Suomeen muutaman euron kuukausipanoksella? Saat logosi nettisivuillemme galleriaan muiden aurinkovoimaloiden tukijoiden joukkoon. Lue lisää nimikkopaneelin vuokraamisesta: helen.fi/aurinkosahko.

Kokous-, etätyö- ja toimistotilat

Business Meeting Park

Business Meeting Park tarjoaa Helsingin Yrittäjien jäsenyrityksille jäsenetuna:

  • Etäpöytä FORUMissa vain 9,50 €/h (+ alv)
  • Etähuone vain 17,50 €/h (+ alv)
  • Posti- ja osoitepalvelu vain 90 €/kk (+ alv), osoitteena Mannerheimintie 20
  • SILVER-virtuaalipaketti vain 149 €/kk (+ alv)
  • 40 %:n alennus Meeting Park KAMPPI -toimipisteen (SOKOS Hotel Presidentin talo) kokous-, koulutus- ja etätyötilojen listahinnoista
  • 10 %:n alennuksen muiden toimipisteiden kokous-, koulutus- ja etätyötilojen sekä saunatilojen listahinnoista

Jäsenedun käyttö edellyttää Helsingin Yrittäjien jäsennumeron ilmoittamista tilauksen teon yhteydessä, eikä tätä etua voi yhdistää mahdollisesti muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

Lisätietoja ja varaukset: www.meetingpark.fi, p. 010 5011 501

Mothership of Work - MOW

MOW Stargate Ruoholahdessa ja MOW Mothership Pikku-Roballa tarjoavat yrityksille, freelancereille ja tiimeille luovat työtilat Helsingin ytimessä. MOWista saat kaiken mitä moderniin työntekoon tarvitset: inspiroivat tilat, modernit neukkarit, sähäkän ATK-tuen, tapahtumatilat, Helsingin parhaat kahvit, aamujoogaa, workshoppeja ja uusia bisnesmahdollisuuksia.

Varaa aikasi esittelykierrokselle hello @ mow.fi tai kävele sisään osoitteeseen Pikku-Roba 9 / Porkkalankatu 22. Kaksi ensimmäistä kuukautta - 50 % Helsingin Yrittäjien jäsenille.