Etusivu > Helsingin Yrittäjät > Helsingin Yrittäjät > Palveluita Jasenyrityksille

Etsi

Julkiset yrityspalvelut

Helsingin kaupungin yrityspalvelut Newco Helsinki (Yrityslinna) sekä ns. TEM-kvartetti monine toimijoineen (Uudenmaan TE-toimiston Helsingin Yrityspalvelut, ELY-keskus, Finnvera ja Business Finland) tarjoavat kaikille yrityksille palveluita yrityksen elinkaaren eri vaiheissa.

Helsingin Yrittäjät on luonut yhdessä Uudenmaan TE-toimiston kanssa yhteyshenkilöverkoston, jonka keskeinen tavoite on lisätä henkilökohtaista yritysneuvontaa. Uudenmaan TE-toimisto on nimennyt jokaiselle Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistykselle sekä erikseen Helsingin Yrittäjien Nuorille Yrittäjille (HYNY) oman yhteyshenkilön, joka auttaa räätälöidysti rekrytoinnissa ja työnantajuudessa ja ohjaa yrityksiä eteenpäin TEM-kvartetin palveluverkostossa. Paikallisyhdistysten vaikuttamisvastaavat toimivat yhteistyössä näiden yhteyshenkilöiden kanssa muodostaen ns. Vaikuttamisverkoston.

Yhteyshenkilöverkosto:

Helsingin Yrittäjät - Itä-Helsinki

TE-toimisto Päivi Mattola,

Helsingin Yrittäjät - Etelä-Helsinki

TE-toimisto Markku Kuutschin, markku.kuutschin@te-toimisto.fi

Helsingin Yrittäjät - Keski-Helsinki

TE-toimisto Tuula Fonsell,

Helsingin Yrittäjät - Pohjois-Helsinki

TE-toimisto Markku Kuutschin,

Helsingin Yrittäjät – Lounais-Helsinki

TE-toimisto Markku Kuutschin,

Helsingin Yrittäjät - Länsi-Helsinki

TE-toimisto Tuula Fonsell,

HYNY - Helsingin Yrittäjien Nuoret Yrittäjät  

TE-toimisto Pirjo Karjalainen, pirjo.karjalainen@te-toimisto.fi

Kaikille paikallisyhdistykselle yhteinen yhteyshenkilö ja asiantuntija nuorten työllisyysasioissa: Nuorisotakuu-koordinaattori, Uusimaa: Pirjo Karjalainen, pirjo.karjalainen@te-toimisto.fi

Lisätiedot:

palvelupäällikkö Minna Helenius, Uudenmaan TE-toimisto/yrityspalvelut, minna.helenius (at) te-toimisto.fi 

toimitusjohtaja Tiina Oksala, Helsingin Yrittäjät, tiina.oksala (at) yrittajat.fi

Mistä lähteä liikkeelle?

Vaikuttamisverkosto hyödyntää Työ- ja elinkeinoministerin ylläpitämää www.yrityssuomi.fi – sivustoa, joka tarjoaa tietoa paikallisista yrityspalveluista sekä työkaluja ja palveluita yritystoiminnan eri vaiheisiin. Voit kirjautua tästä Oma Yritys-Suomi-palveluun, johon voit rakentaa yrityskohtaisen profiilin ja sähköisen työtilan.

Yritysten kehittämispalvelut

TEM-kvartetin palvelutarjoama ja kehittämispalvelut löytyvät www.yritystenkehittamispalvelut.fi –sivustolta. Sieltä löydät palveluiden esittelytiedot ja voit täyttää ns. kehittämiskartoituslomakkeen. Se on itsearviointityökalu, joka sisältää kysymyksiä yritystoiminnan eri vaiheisiin. Halutessasi voit jättää TE-hallinnolle yhteydenottopyynnön ja lähettää lomakkeen yritysasiantuntijalle. Saat henkilökohtaisen yhteydenoton pyyntösi jälkeen.