Etusivu > Helsingin Yrittäjät > Helsingin Yrittäjät > Palveluita Jasenyrityksille

Etsi

Yrittäjän hyvinvointi

Yrittäjän kuntolomatoiminta

Suomen Yrittäjät ry järjestää yrittäjien lomia Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n kanssa. Terveys- ja Lomahuolto tekee päätökset lomatuen myöntämisestä ja vastaa lomatoiminnan käytännön järjestelyistä.

Lomat rahoitetaan Raha-automaattiyhdistyksen vuosittaisella määrärahalla. Lomatuki on tarkoitettu ensisijaisesti niille yrittäjille, joiden ei muuten ole mahdollista lomailla. Lue lisää kuntolomista TÄSTÄ.

KIILA-kuntoutus

Kela järjestää ammatillista kuntoutusta työikäisille, joiden työ- tai opiskelukyky ja ansiomahdollisuudet ovat olennaisesti heikentyneet sairauden tai vamman ja muun kokonaistilanteen vuoksi.

KIILA-kuntoutus uusi työssä olevien ammatillista työkykyä tukeva kuntoutus, jonka tavoitteena on parantaa työkykyä ja tukea pysymistä työelämässä.

KIILA-kuntoutus voi olla sinua varten jos

  • olet alle 67-vuotias ja
  • olet työssä vakituisessa työsuhteessa tai työskentelet määräaikaisissa, toistuvissa työsuhteissa tai
  • olet yrittäjä
  • sinulla on sairaus tai vamma, joka olennaisesti on heikentänyt tai saattaa lähivuosina heikentää työkykyäsi ja mahdollisuuksiasi ansaita toimeentulo.

Lue lisää: http://www.kela.fi/kiila-kuntoutus

Pääkaupunkiseudun Yrityskummit ry

Yrityskummi (= mentori) on tuki liiketoiminnan kehittämiseen: keskustelukumppani, sparraaja, ulkopuolinen asiantuntija, vertaistuki yrittäjille. Kun tarvitset liiketoimintasi kehittämisen tueksi tietoa, kokemusta ja osaamista niin yrityskummi voi auttaa. Pääkaupunkiseudulla toimii noin 70 Yrityskummia vapaaehtoistyön periaatteella. Pääkaupunkiseudun Yrityskummit ry:n toimivat alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi.

Valtakunnallisesti toimii Suomen Yrityskummit ry, joka on Suomen suurin mentorointiverkosto. Yhdistykseen kuuluu yli 1000 yrityskummia. Yrityskummit ovat kokeneita yrittäjiä ja liike-elämän asiantuntijoita. He tuntevat käytännössä yritystoimintaan liittyvät muutostilanteet. Yrityskummit eivät toimi yrityksen konsultteina.

Kun tarvitset Yrityskummia mentorointiin pääkaupunkiseudulla, ota yhteyttä:

Esko Valkeala
Alueyrityskummi
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi
esko.valkeala @ yrityskummit.fi, p. 050 586 2288
www.yrityskummit.fi

Helsingin Seurakuntayhtymä

Helsingin Seurakuntayhtymällä on Pienyrittäjien tukihanke. Lue lisätietoja tapahtumista ja vertaistuki-illoista TÄSTÄ. Tavoite on löytää erilaisia hyvinvoinnin versoja, joita yhdessä juhlistaa, vaalia ja kasvattaa.

Synergia

Oletko jo päivittänyt tietosi Synergiaan ja kokeillut verkostoitumista toisen jäsenyrittäjien kanssa. Kannattaa hyödyntää Suomen Yrittäjien Yrityshaku Synergia-palvelua  ja tarjota vaikkapa muille jäsenyrittäjille palveluita.  synergia.yrittajat.fi

Yrittäjän tukiverkosto

Yrittäjä tarvitsee monenlaista apua eri vaiheissa. Yrittäjän tukiverkko -tietopankissa on runsaasti materiaalia, joka auttaa yrityksen ongelmatilanteissa. Suomen Yrittäjien ylläpitämään tietopankkiin pääset TÄSTÄ.

Kun elämä satuttaa, tukea ja apua tarjoavat

Suomen Mielenterveysseuran palveleva puhelin p. 010 195  202

  • Puhelinpäivystys ma-to klo 09-07 ja pe-su 15-07
  • SOS-keskus toimisto/kriisivastaanotto (09) 4135 0510
  • http://www.tukinet.net/

Kirkon palveleva puhelin p. 0400 22 11 80