Etusivu > Helsingin Yrittäjät > Helsingin Yrittäjät > Palveluita Jasenyrityksille

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyyskasvatus

Yrittäjyyskasvatusta tukevia palveluja Helsingissä

Helsingin Yrittäjyyskasvatuksen ohjelma

Helsinkiin yrittäjyyskasvatuksen ohjelma valmistui joulukuussa 2014. Tavoitteena oli mallintaa yrittäjyyskasvatuksen polku, jossa yrittäjyyskasvatus on osa koulutusta perusasteelta korkeakoulutukseen saakka. Strategiatyössä pureuduttiin erityisesti toisen asteen yrittäjyyskasvatukseen ja osallistettiin opettajia ja opiskelijoita, kouluja ja oppilaitoksia sekä elinkeinoelämää ja muita yrittäjyyskasvatuksen toimijoita kehittämään yrittäjyyskasvatusta Helsingissä.

Ohjelma laadittiin Hyppyri - Helsingin yrittäjyyskasvatuksen polku -hankkeessa. Hanketta rahoitti Euroopan sosiaalirahasto ja hankkeen projektijohdosta vastasi Helsingin Yrittäjät.

Tutustu Yhdessä oppien -ohjelmaan tästä: PDF iconhelsingin_ohjelma_esite_web.pdf

Aktiivista oppilaitosyhteistyötä

Helsingin Yrittäjät ja sen paikallisyhdistykset sekä nuorten yrittäjien verkosto HYNY tekevät tiivistä yhteistyötä Helsingin alueen koulujen ja oppitosten kanssa.

Tutustu Helsingin Yrittäjien yrittäjyyskasvatushankkeiden julkaisuihin 10 nuoria yrittäjyyteen kannustavaa toimenpidettä ja Kasva yrittäjäksi. 

YES-verkosto

YES-verkosto tarjoaa yrittäjyyskasvatusta ja -opetusta konkreettisesti tukevia palveluja opetushenkilöstölle  Tavoitteena on laajentaa ja vahvistaa yrittäjyyskasvatusta, kannustaa nuoria yrittäjyyteen sekä tuoda konkreettisia malleja ja mahdollisuuksia opettajille yrittäjyyskasvatukseen ja yrittäjyyden edistämiseen.

Tustustu toimintaan:

http://www.yesverkosto.fi/