Etusivu > Helsingin Yrittäjät > Helsingin Yrittäjät > Palveluita Jasenyrityksille

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyyskasvatus Helsingissä

Yrittäjyyskasvatusta tukevaa toimintaa Helsingissä

Helsinkiin yrittäjyyskasvatuksen ohjelma valmistui vuonna 2014. Tavoitteena oli mallintaa yrittäjyyskasvatuksen polku, jossa yrittäjyyskasvatus on osa koulutusta perusasteelta korkeakoulutukseen saakka. Strategiatyössä pureuduttiin erityisesti toisen asteen yrittäjyyskasvatukseen ja osallistettiin opettajia ja opiskelijoita, kouluja ja oppilaitoksia sekä elinkeinoelämää ja muita yrittäjyyskasvatuksen toimijoita kehittämään yrittäjyyskasvatusta Helsingissä.

Ohjelma laadittiin Hyppyri - Helsingin yrittäjyyskasvatuksen polku -hankkeessa. Hanketta rahoitti Euroopan sosiaalirahasto ja hankkeen projektijohdosta vastasi Helsingin Yrittäjät.

> Tutustu Yhdessä oppien -ohjelmaan

Aktiivista oppilaitosyhteistyötä

Helsingin Yrittäjät ja sen paikallisyhdistykset sekä nuorten yrittäjien verkosto HYNY tekevät tiivistä yhteistyötä Helsingin alueen koulujen ja oppitosten kanssa. Ota yhteyttä paikallisyhdistyksiimme ja nuorten yrittäjien verkostoon.

Arkisto Helsingin Yrittäjien aikaisemmista yrittäjyyskasvatuksen julkaisuista:

YES-verkosto

YES-verkosto tarjoaa yrittäjyyskasvatusta ja -opetusta konkreettisesti tukevia palveluja opetushenkilöstölle. Tavoitteena on laajentaa ja vahvistaa yrittäjyyskasvatusta, kannustaa nuoria yrittäjyyteen sekä tuoda konkreettisia malleja ja mahdollisuuksia opettajille yrittäjyyskasvatukseen ja yrittäjyyden edistämiseen.

> Tustustu YES-verkoston toimintaan