Etsi

Työterveyshuollon puitesopimuskumppanit jäsenyrittäjille

Helsingin Yrittäjät on kilpailuttanut työterveyshuollon palvelut Helsingin Yrittäjien jäsenyrityksille yhteistyössä Työterveyslaitoksen kanssa keväällä 2018. Puitesopimus työterveyshuoltopalveluista on solmittu Täsmä Työterveys Oy:n sekä Terveystalo Oyj:n kanssa. 

Täsmä Työterveys Oy

Täsmä Työterveys Oy on perustettu vuonna 2016.  Nopeasti kasvava yritys haluaa tarjota palveluja erityisesti yksinyrittäjille ja pienille yrityksille. Täsmä tarjoaa sekä ennaltaehkäisevän työterveyshuollon että työterveyspainotteisen sairaanhoidon palveluja kiinteällä vuosihinnalla.

Täsmän toimintakonseptissa on vahva paino etäpalveluissa. Yrityksen lääkäriasema sijaitsee osoitteessa Karhumäentie 3 (Tietotie 5) 01530 Vantaa. Helsingissä sijaitsevaan diagnostiikkatoimispisteeseen osoitteessa Fredrikinkatu 48 avataan kesällä lääkärivastaanotto. Toimipisteitä on tulossa myös Ruoholahteen ja Tikkurilaan.

Seuraavasta linkistä pääset Täsmän tarjoukseen (perustaso tai kattava) Helsingin Yrittäjien jäsenille.

>> Liity Täsmä Työterveyden ja Helsingin Yrittäjien puitesopimukseen: www.tasma.fi/yrittajat

Terveystalo Oyj

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus.  Terveystalo tarjoaa yleislääketieteen, työterveyden ja erikoissairaanhoidon palveluja, diagnostiikkapalveluja, päiväkirurgiaa, hammaslääkäri- ja suunterveyden palveluja ja muita täydentäviä terveyspalveluja yritys- ja yksityisasiakkaille sekä julkisen sektorin asiakkaille.  Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Valtakunnalliseen verkostoon kuuluu noin 180 toimipaikkaa (joista 18 lääkärikeskus-sairaalaa) noin 100 paikkakunnalla ja lisäksi tarjoamme digitaalisia terveydenhuollon palveluja. Pääkaupunkiseudulla palvelemme jo 25 lääkärikeskuksessa ja Terveystalo Kamppi on avoinna joka päivä vuorokauden ympäri.

Seuraavasta linkistä pääset jättämään Terveystalolle tarjouspyynnön, jolla saat valittavaksesi kilpailutetut, taulukkohintoja edullisemmat työterveyshuoltopaketit: Perusta = ennaltaehkäisevä työterveyshuolto), Sopiva (ennaltaehkäisevä työterveyshuolto ja yleislääkäritasoinen sairaanhoito) tai Verraton (ennaltaehkäisevä työterveyshuolto ja erikoislääkäritasoinen sairaanhoito).

HUOM! Muista merkitä jäsennumerosi tarjouspyyntöön. 

Mikäli olet jo Terveystalon asiakas, voit liittyä puitesopimukseen jättämällä em. tarjouspyynnön. Merkitse lomakkeeseen, että olet jo asiakas.

>> Liity Terveystalon ja Helsingin Yrittäjien puitesopimukseen: www.terveystalo.com/helsinginyrittajat

>> Katso Terveystalon pääkaupunkiseudun toimipaikat tästä

 

Saadaksesi puitesopimukset käyttöösi sinun tulee olla jäsen, liity nyt »