Etsi

Viestintä

Keskustelua, tietoa, hyviä vinkkejä, edunvalvontaa. Helsingin Yrittäjät viestii jäsenille, päättäjille ja kaikille helsinkiläisille siitä, millaista yrittäminen Helsingissä on ja miten yrittämisestä voisi tehdä vielä nykyistä helpompaa ja sujuvampaa.

Seuraa verkkosivujamme sekä Facebook- ja Twitter-päivityksiämme.

Järjestön oma jäsenlehti Yritystä Stadiin kertoo ajankohtaisista asioista ja ilmiöistä sekä järjestön monipuolisesta toiminnasta. Voit myös ilmoittaa lehdessämme!

Yritystä Stadiin -lehti

Jäsenetuna saat 3 kertaa vuodessa Yritystä Stadiin -jäsenlehden. Lehti on nyt luettavissa myös verkossa näköislehtenä täällä.

PDF iconyritystastadiin_mediakortti_2019.pdf

Yrittäjäsanomat

Jäsenemme saavat myös kattojärjestömme Suomen Yrittäjien Yrittäjäsanomat-sanomalehden. Voit lisäksi tilata eri maksusta Yrittäjä-aikakauslehden, josta voit lukea lisää täältä 

Sähköiset uutiskirjeet

Helsingin Yrittäjien uutiskirje lähetetään jäsenille 11 kertaa vuodessa. Uutiskirje lähetetään kaikille niille järjestön jäsenille, joiden sähköpostiosoite on jäsenrekisterissä. Uutiskirjeessä on ajankohtaista tietoa tulevista tapahtumista ja koulutuksista, järjestön edunvalvontatyöstä ja jäseneduista.

Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistykset lähettävät jäsenilleen Paikallisesti-uutiskirjettä.

Nuorten yrittäjien HYNY-verkoston jäsenille lähetetään HYNY:n uutiskirje ja HEI Networkin jäsenille kansainvälistymisteemoihin keskittyvä HEI-uutiskirje.

Suomen Yrittäjien uutiskirje lähetetään jäsenyrityksille kaksi kertaa kuukaudessa.

Onhan yhteys- ja osoitetietosi ajan tasalla? Tietosi eivät päivity automaattisesti, vaan osoitteenmuutokset ja muut tietojen vaihtumiset on ilmoitettava meille itse. Voit päivittää tiedot tästä.