Etusivu > Helsingin Yrittäjät > Helsingin Yrittäjät > Yrittajan Hyvinvointi > Tyoterveyshuolto

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Työterveyshuollon puitesopimuskumppanit

Helsingin Yrittäjät on kilpailuttanut työterveyshuollon palvelut jäsenyrityksille yhteistyössä Työterveyslaitoksen kanssa keväällä 2018. Puitesopimus työterveyshuoltopalveluista solmittiin Terveystalo Oyj:n sekä Täsmä Työterveys Oy:n kanssa. Puitesopimukset sisältävät jäsenyrityksille listahintoja edullisemmat ja sisällöltään tarkistetut sopimuspaketit.

Terveystalo Oyj

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo tarjoaa laajan valikoiman yleislääketieteen, työterveyden ja erikoissairaanhoidon palveluja, diagnostiikkapalveluja, päiväkirurgiaa sekä hammaslääkäri- ja suunterveyden palveluja. Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Valtakunnalliseen verkostoon kuuluu noin 180 toimipaikkaa (joista 18 on lääkärikeskus-sairaaloita) noin 100 paikkakunnalla. Lisäksi yritys tarjoaa digitaalisia terveydenhuollon palveluja. Pääkaupunkiseudulla sijaitsee 25 lääkärikeskusta ja Terveystalo Kamppi on avoinna joka päivä vuorokauden ympäri.

Helsingin Yrittäjät ry:n ja Terveystalon puitesopimus sisältää työterveyshuollon valinnaiset paketit: Perusta sisältää ennaltaehkäisevän, työkykyä edistävän työterveyshuollon, Sopivaan sisältyy ennaltaehkäisevä työterveyshuolto sekä lisäksi yleislääkäritason sairaanhoitopalvelut laboratoriotutkimuksineen ja Verrattomaan ennaltaehkäisevän työterveyden lisäksi yleis- ja työterveyslääkäritasoisen sairaanhoidon palvelut sekä erikoislääkärikonsultaatiot työterveyslääkärin lähetteellä. Muista ilmoittaa jäsennumerosi tarjousta pyytäessäsi, jotta saat puitesopimuksen mukaisen tarjouksen.

> Liity Helsingin Yrittäjät ry:n ja Terveystalon puitesopimukseen

> Katso Terveystalon toimipaikat

> Lue lisää Terveystalosta


Täsmä Työterveys Oy

Täsmä Työterveys Oy on vuonna 2016 perustettu, kasvava kotimainen yritys, joka haluaa tarjota palveluja erityisesti yksinyrittäjille ja pienille yrityksille. Täsmä tarjoaa Helsingin Yrittäjien jäsenille kiinteästi hinnoiteltua työterveyshuoltoa kahdella eri palvelutasolla: perustaso sisältää ennaltaehkäisevän, työkykyä edistävän työterveyshuollon ja kattavaan sisältyy ennaltaehkäisevä työterveyshuolto sekä lisäksi yleislääkäritason sairaanhoitopalvelut laboratoriotutkimuksineen.

Täsmän toimintakonseptissa on vahva paino etäpalveluissa. Yrityksellä on toimipaikat Helsingissä os. Mikonkatu 13 A ja Vantaan Tikkurilassa os. Väritehtaankatu 8.

> Liity Täsmän ja Helsingin Yrittäjien puitesopimukseen