Digitaalisuudesta bisnestä - Yrittäjän digikoulu Helsinki | Yrittajat.fi

Etsi

YritysHelsinki NewCo, Ensi linja 1, 00530 Helsinki
30.05.2017 - 09:00 - 14:00
Koulutus

Digitaalisuudesta bisnestä - Yrittäjän digikoulu Helsinki

Yrittäjän digikoulu tuo digitalisaation yrittäjän luo käytännönläheisesti ja rohkaisevilla esimerkeillä valaistuna. Yrittäjän digikoulu alkaa yleistä tietoa tarjoavalla osuudella, jonka jälkeen vuorossa on perusasioihin pureutuva työpaja. Digikoulu järjestetään omalla paikkakunnallasi ja maksutta. Osallistujilta ei edellytetä aiempaa digiosaamista – lähde mukaan ja tee digitaalisuuden työtä tehostavista vaikutuksista arkipäivää sinunkin yrityksessäsi.

Yrittäjän digikoulun käytännön toteutuksesta vastaa Innokampus Oy, nuorten oma ajatushautomo- ja yrityskiihdyttämöverkosto, yhteistyössä Suomen Yrittäjien ja Reboot Finland -kampanjan kanssa. Innokampuksen digilähettiläät kontaktoivat Digikouluun ilmoittautuneet yritykset ympäri Suomen. Digilähettiläille voit kertoa, mikä teema digitalisaatioon liittyen kiinnostaa eniten juuri sinun yritystäsi. Ottamalla digilähettiläät vastaan varmistat, että saat digikoulusta maksimaalisen hyödyn – turvallisesti.

Reboot Finland on valtakunnallinen kunnat, yritykset ja organisaatiot läpäisevä hanke, joka tuo digitaalisuuden jokaisen ulottuville ja ankkuroi digitaalisuuden yritysten, organisaatioiden ja kuntien päivittäiseen toimintaan erilaisten tapahtumien kautta. Reboot Finlandin takana ovat työ- ja elinkeinoministeriö, Tekes ja Finpro. www.rebootfinland.fi

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen annukka.vanderborch@innokampus.fi 

Ilmoita samalla mahdolliset ruoka-aineallergiat.