Etsi

Yrittäjätila, Annankatu 36 B (katutaso), 00100 Helsinki
15.11.2017 - 09:30 - 11:00
Muut tapahtumat

Aamuinfo: Vuokrajohtajuus 15.11.

Tervetuloa XL-knowhow-hankkeen ja Ferovalon yhteiseen aamuinfoon vuokrajohtajuudesta

Organisaatioille vuokrajohtajuus on hyvä ratkaisu, kun tarvitaan johtajaa projektille tai johtajatarve on tilapäinen. Kokenut ja kannuksensa ansainnut vuokrajohtaja on myös tehokas ratkaisu viemään läpi organisaatiomuutoksia tai nostamaan toiminnan taso aivan uudelle tasolle.

Aamun aikana Ferovalo Oy:n toimitusjohtaja Elina Liehu kertoo, miten omaa asiantuntijuutta voidaan hyödyntää vuokrajohtajana tai vaikkapa asiantuntijana määräaikaiseen projektiin.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan vuokrajohtajana tule kuulemaan Ferovalon businessmallista ja kuinka voit olla osana Ferovalon verkostoa. Tilaisuudessa Sinulla on oiva mahdollisuus verkostoitua muiden tekijöiden kanssa ja vaihtaa kokemuksia. Elina Liehu kertoo myös mitä tulisi huomioida CV:n teossa ja miten Ferovalon järjestelmä auttaa sinua toimeksiantojen haussa.

Tarjolla kahvia/teetä ja pikkusuolaista. Tapahtuma on maksuton.

HUOM! Marraskuussa järjestään kolme aamuinfoa, jotka ovat sisällöltään identtiset. Vaihtoehtoina ovat ke 1.11. klo 9.30-11.00, to 2.11. klo 8.30-10.00  ja ke 15.11. klo 9.30-11.00.

Lisätietoja: 

Marja Kaijala, hankevastaava (XL-knowhow), marja.kaijala @ yrittajat.fi
Tarja Kahila, office manager, tarja.kahila @ ferovalo.com

 

Helsingin Yrittäjien ESR-rahoitteisen XL-Knowhow-hankkeen (2015–2017) tavoitteena on edistää yli 50-vuotiaiden työttömien työnhakijoiden työllistymismahdollisuuksia mikro- ja pk-yrityksiin ja auttaa samalla yrittäjiä löytämään ammattitaitoista, osaavaa ja kokenutta työvoimaa yrityksiinsä. Tutustu tarkemmin >>