Etsi

Yrittäjätila, Annankatu 36 B, 00100 Helsinki, katutaso
15.01.2018 - 14:00 - 16:00
Muut tapahtumat

Y-TILA: Open Mentoriklinikka mikro- ja pk-yrittäjille

Yrityskummien mentorit auttavat Mentoriklinikalla Yrittäjätilassa!

Mentoriklinikoiden tavoitteena on, että mikro- ja pk-yrittäjällä on matala kynnys tulla tapaamaan kokeneita Yrityskummien mentoreita ja keskustelemaan yrityksen tilanteesta,
tavoitteistaan ja mentorointitarpeesta. Mentoriklinikalle ovat tervetulleita jo pitkään toimineet yrittäjät tai vasta yrittäjinä aloittelevat. Y-tunnus on suotavaa jo olla.

Mentoriklinikalla mentorointi tapahtuu kahden kesken yrittäjän ja yrityskummin välillä. Aikaa on varattu 1 tunti / yrittäjä. Klo 14-15 on kaksi yrittäjää ja klo 15-16 on kaksi yrittäjää.

Ennen klinikalle tuloa

Täytäthän mentorointilomakkeen, jonka löydät tämän linkin takaa.
Pääsemme nopeasti vauhtiin keskustelussa, kun täytät täyttänyt lomakkeen ja otat sen mukaasi Mentoriklinikalle.


Mentoriklinikan jälkeen

Mentoriklinikan jälkeen sinulla on mahdollisuus hakeutua varsinaiseen mentorointiin. Sovi jatkosta mentorin kanssa Mentoriklinikan lopussa.Tietoa mentoroinnista
ja mentorointiprosessista löytyy osoitteesta www.yrityskummit.org -> Hae Yrityskummia. Nettisivuilta löytyy myös muuta tietoa liittyen mentorointiin ja yrittäjyyteen.

Mentoriklinikalle ilmoittaudutaan etukäteen. Tilaa on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Ilmoittautuminen kullekin klinikalle sulkeutuu edellisen viikon keskiviikkona kello 16:00.

Tapahtuma järjestetään Helsingin Yrittäjien ja Fennian yhteisessä tapahtuma- ja etätyötilassa nimeltä Yrittäjätila. Tervetuloa etätöihin aina arkisin ma-to klo 12-16 osoitteeseen Annankatu 36 B, 00100 Helsinki. Seuraa Yrittäjätilaa myös Facebookissa.