Etsi

Scandic Park, Mannerheimintie 46 Helsinki
22.05.2018 - 08:30 - 12:00
Seminaari

Luottamusfoorumi johdolle

Tervetuloa Luottamusfoorumiin tiistaina 22.5. klo 8.30-12

Onko luottamus johtamasi organisaation tärkeintä pääomaa? Miten sitä voisi edelleen kasvattaa? Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan miten johtaminen, luottamus ja menestyminen nivoutuvat yhteen.

Me suomalaiset olemme tottuneet siihen, että voimme luottaa toisiimme. Puhummehan maailman rehellisimmästä kansasta.
Tutkimusten mukaan yritys- ja työpaikkatasolle siirryttäessä luottamus ei vielä nouse vastaavaksi voimavaraksi. Väitämme, että jos saamme tämän perisuomalaisen voimavaran entistä kiinteämmin osaksi suomalaista työelämää, tulee sillä olemaan suora yhteys tuottavuuteen, innovatiivisuuteen, tulokseen – ja sitä kautta myös Suomen kilpailukykyyn.

Tilaisuudessa mukana ovat mm. huippujohtaja Reijo Karhinen, vuorikiipeilijä Patrick Degerman, työministeri Jari Lindström, Futuricen toimitusjohtaja Tuomas Syrjänen, Lappset Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Johanna Ikäheimo ja Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen. Tilaisuuden juontaa muutosvalmentaja Maaretta Tukiainen.

Luottamusfoorumin kohderyhmänä ovat johtajat, joilla on alaisia. Tapahtuma on kutsuvierastilaisuus. Ohessa ennakkokutsu, varsinainen kutsu ja ohjelma lähetetään myöhemmin. Osallistumisensa voi vahvistaa alla olevasta linkistä. Tilaisuuteen mahtuu 150 henkilöä.

Lämpimästi tervetuloa!

Jari Lindström
Työministeri

Margita Klemetti
Hankejohtaja, Työelämä 2020