Etsi

HUOM! PAIKKA VAIHTUNUT! Meeting Park Campus
30.05.2018
8.30 aamiainen tarjolla, ohjelma alkaa 8.55
Hyvinvointi

Hyvinvointiaamu: Yrittäjä hinnoittele palvelusi oikein - se kannattaa!

Hinnoittelu koetaan yrittäjien kesken yhdeksi vaikeimmista asioista. Kuitenkin sen merkitys yrityksen kannattavuuteen on keskeinen. Lämpimästi tervetuloa kuulemaan mitä tekijöitä palveluiden hinnoittelussa pitäisi huomioida ja miten oikea hinta lasketaan. Tarjoamme Sinulle ajantasaista tietoa, herkullisen aamiaisen, upeita kohtaamisia ja hyvää keskustelua!

OHJELMA

8.30 aamiainen tarjolla

8.55 - 9.00 Tervetuloa Ritva Rajander-Juusti / HYMY-hanke

9.00 - 10.30  Palveluiden hinnoittelu osana kannattavaa liiketoimintaa, Juuso Markkanen /
Kasvuyrityspalvelu JM Oy

  • Hinnan vaikutus yrityksen kannattavuuteen
  • Hinnanmuodostus mallit
  • Hinnalla ja hyödyllä asemointi
  • Kustannukset palvelun hinnan sisällä
  • Palvelukatteen laskenta

Kouluttajana toimii yrittäjä / yritysneuvoja Juuso Markkanen, jolla on käytännönläheinen ja innostava tyyli muuttaa tylsältä kuulostavat talousasiat mielenkiintoisiksi ja ymmärrettäviksi asiakokonaisuuksiksi.


HUOM! Suuren suosion vuoksi paikka on vaihtunut Yrittäjätilasta Meeting Park Campukseen (Yrjönkatu 29 C (Forum Kukontori) 4. kerros 00100 HELSINKI) Tulo-ohjeet Meeting Park CAMPUS


Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä HYMY -Hyvinvoiva yksin- ja mikroyrittäjä -hanke sekä Yrittäjäverkon toimijat NewCo YritysHelsinki, Helsingin Yrittäjät ja TE -palvelut.

 

Tervetuloa!

 

HYMY – Hyvinvoiva yksin- ja mikroyrittäjä -hanke kehittää yrittäjän kokonaishyvinvointia mahdollistaen kestävän yritystoiminnan ja kasvun. Tämän ESR-hankkeen toteuttaa Helsingin Yrittäjät 2017-2019.

 

Kuva: Unsplash.com

Tutustu Suomen Yrittäjien tapahtumarekisterin tietosuojaselosteeseen. Tämän tapahtuman rekisteristä vastaa Asta Kouri. Yhteydenotto: etunimi.sukunimi(@)yrittajat.fi