Etsi

Emergency banner

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto - Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto - Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen

Aika

30.10.2018 | 0:00

Paikka

Espoo

Hinta

Oppisopimus, eli Helsingin Yrittäjien jäsenille maksuton
Koulutus

Tule kehittämään myyntiä palvelumuotoilun keinoin!

Rastorin järjestämän Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto – Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen -koulutuksen jälkeen tiedät, miten houkutteleva palveluidea syntyy sekä kuinka se saadaan myyntikuntoon ja markkinoille.


KOULUTUKSEN HYÖDYT:

  • tiedostat, miten strategia vaikuttaa palveluiden kehittämiseen
  • kehität nykyisiä tai uusia palveluita/tuotteita myyntikuntoon
  • saat uutta osaamista asiakaslähtöiseen innovointiin
  • opit luomaan kannattavaa yritystoimintaa palvelumuotoilun keinoin
  • voit opiskella oman työsi ohessa.


Koulutus on tarkoitettu yrittäjille, liiketoiminnan kehittämisestä vastaaville sekä tuote- tai palvelukehitystehtävissä toimiville. Opiskelu nivoutuu tiiviisti yrityksen toimintaan, sillä sovellat opittuja asioita yrityksen tuotteen tai palvelun kehityshankkeeseen. Koulutuksessa suoritetaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, josta saat Opetushallituksen myöntämän virallisen tutkintotodistuksen.


EDULLISTA KOULUTUSTA

Rastor toteuttaa koulutuksen pääkaupunkiseudun yrittäjille yhteistyössä alueen oppisopimustoimistojen sekä Helsingin Yrittäjät ry:n kanssa. Koulutuksessa vuorottelevat intensiiviset koulutuspäivät, opiskelu verkkoympäristössä sekä työssä oppiminen. Helsingin Yrittäjien jäsenille koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin se on osallistujalle maksuton. HUOM! Oppisopimuspaikkoja on saatavilla rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus Helsingin Yrittäjien Yrittäjätilassa 20.9. klo 8.30-9.30. Ilmoittaudu maksuttomaan infotilaisuuteen tästä.

>> Lue lisää Rastorin sivuilta ja ilmoittaudu koulutukseen