Etsi

Yrittäjätila
25.10.2018
aamiainen tarjolla klo 8.30, ohjelma alkaa 8.55
Hyvinvointi

Hyvinvointiaamu: terveyttä ja työkykyä mikroyritykseen!

Mitä yhteistä on aamupalalla ja nostopöydällä? Entä portaiden kapuamisella ja yöunilla? Se selviää seuraavassa hyvinvointiaamussa 25.10.18!  

Lämpimästi tervetuloa mukaan nauttimaan herkullista aamiaista ja keskustelemaan itse koetuista ja tutkituista keinoista edistää yrityksessäsi työstä palautumista, terveyttä ja työkykyä. Jokainen yritys on erilainen ja jokaiselle työyhteisöllä erilaiset keinot terveyden edistämiseen ja työkyvyn ylläpitämiseen. Mitkä ovat teidän voimavarat ja vahvuudet? Otatteko huomioon työn ja ammatin vaatimukset ja vaikutukset? Pienilläkin asioilla on merkitystä kun kiirehdimme arjessa päivästä toiseen!  

Hyvinvointiaamun asiantuntijana toimii Työterveyslaitoksen erikoistutkija Merja Turpeinen, joka kertoo pian julkaistavista työpaikkojen terveyden edistämisen suosituksista ”Mars matkalle! Terveyttä mikroyrityksiin”.  Tule mukaan kuulemaan konkreettiset vinkit, kehittämään jaksamisen suosituksia sekä jakamaan hyviksi havaitut vinkkisi! Tilaisuudessa pääset myös verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa.  

Ovet auki ja aamiainen tarjolla klo 8.30 alkaen. Varsinainen ohjelma alkaa klo 8.55.
Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

”Mars matkalle! Terveyttä mikroyrityksiin” suositukset laaditaan Työterveyslaitoksen, Oulun ja Tampereen yliopistojen yhteistyössä osana Näyttöön perustuvaa terveyden edistämistä työpaikoilla Promo@Work-hanketta.


Kuva: Unsplash.com