Etsi

Yhdessä yrittämään! -päätösseminaari

Yhdessä yrittämään! -päätösseminaari

Aika

3.12.2018 | 13:00 - 17:00

Paikka

Musiikkitalo, Mannerheimintie 13 A, 00100 Helsinki

Hinta

Tapahtuma on maksuton.
Muut tapahtumat

Tervetuloa Yhdessä yrittämään! -päätösseminaariin maanantaina 3.12.2018 klo 13.00-17.00 Musiikkitalossa Helsingissä!

Seminaarin järjestävät Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene, Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi), Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI ja Suomen Yrittäjät ja se on jatkoa keväällä 2018 järjestetyille Yhdessä yrittämään! -tilaisuuksille.
 
Seminaarin avaa opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen ja siellä julkistetaan
 
•    Karvin Yrittäjyys ja innovaatiotoiminta ammatillisessa koulutuksessa -arvioinnin tulokset
Tuloksia esittelevät arviointiasiantuntijat Mira Huusko ja Juha Vettenniemi. Tuloksia kommentoi asiantuntijaryhmän jäsen, toimitusjohtaja Veli-Matti Lamppu, Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry
•    Arenen, UNIFI:n ja Suomen Yrittäjien yhteiset yrittäjyyssuositukset korkeakouluille
Suositukset julkistavassa paneelissa ovat mukana mm. puheenjohtaja Jyrki Mäkynen (Suomen Yrittäjät ry), vararehtori Riitta Mustonen (Turun yliopisto) sekä koulutuspäällikkö Sari Hanka (Hämeen ammattikorkeakoulu). Keskustelua moderoi digi- ja koulutusasioiden päällikkö Joonas Mikkilä (Suomen Yrittäjät ry).
 
Tarjoilujen järjestämiseksi pyydämme teitä ilmoittautumaan 23.11.2018 mennessä: http://bit.ly/Yrittamaan. Mikäli olette jo ilmoittautuneet tilaisuuteen, ei teidän ole tarpeen ilmoittautua uudelleen.

Seminaaria voi seurata myös verkon välityksellä reaaliajassa tai jälkikäteen tallenteena. Linkki seminaarin seuraamiseen löytyy julkistamispäivänä sekä Karvin että Arenen verkkosivuilta (www.karvi.fi ja www.arene.fi). Verkon välityksellä seuraamiseen ei tarvitse ilmoittautua.

Lisätietoa seminaarista: Arviointiasiantuntija Mira Huusko, Kansallinen koulutuksen arviointikeskus ( , p. 029 533 5565)