Etsi

MAKSUTON: Suojaudu hakkereilta! Hoida tietoturvasi kuntoon kerralla -koulutus

MAKSUTON: Suojaudu hakkereilta! Hoida tietoturvasi kuntoon kerralla -koulutus

Aika

27.2.2019 | 17:30 - 20:00

Paikka

Pohjola Sairaala, 4. krs kahvila
Koulutus

Yrittäjällä on monta rautaa tulessa, eikä tietoturvan käsittely pääse to-do-listan kärkisijoille. Tietoturvan perusasiat tulee olla kunnossa, sillä yrittäjänä olet vastuussa siitä, ettei asiakkaan tiedot pääse vääriin käsiin. Mitä, jos kävisikin niin, että verkkokauppasi hakkeroitaisiin ja kaikkien asiakkaidesi luottokorttitiedot varastettaisiin? Hakkeria tuskin koskaan saataisi kiinni, mutta sinun maineesi huolimattomana yrittäjänä olisi ikuinen puhumattakaan rahallisista menetyksistä.

Ilmaisessa Suojaudu hakkereilta! Hoida tietoturvasi kuntoon kerralla -koulutuksessa 27.2. klo 17.30-20.00 käydään läpi tietoturvaa ja varmuuskopiointia. Koulutus on tarkoitettu pienyrittäjille sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tietoturvasta. Tarkoitus on opetella perustoimenpiteet, jotka pienentävät yrityksesi tietovuodon riskiä. Koulutuksen järjestää Helsingin Yrittäjät - Länsi-Helsinki ry ja se on avoin kaikille Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistysten jäsenille. Kouluttajana Artem Daniliants, LumoLink Digital Oy:stä.

Koulutuksessä käydään läpi perustietoturva Macissa ja Windowsissa, tiedostojen varmuuskopiointia ja nettisivujen tietoturvaan liittyviä asioita. Mitkä ovat yleisimmät yritysten tekemät virheet, joita hakkerit käyttävät hyväkseen päästäkseen käsiksi yrityksen tietoihin.