Etsi

Kasva Suomi -bussikiertue Narinkkatorilla

Kasva Suomi -bussikiertue Narinkkatorilla

Aika

26.3.2019 | 8:00 - 10:00

Paikka

Narinkkatori, Kamppi
Markkinat

Yrittäjät luovat työtä ja kasvua -tempaus Kampin Narikkatorilla tiistaina 26.3.2019 klo 8.00-10.00. Tervetuloa keskustelemaan yrittäjyydestä ja Yrittäjien Kasva Suomi -vaaliteemoista sekä tapaamaan helsinkiläisiä yrittäjiä, jotka ovat ehdolla kevään eduskuntavaaleissa. Nappaa mukaasi Haagan Leivän tuore leipä - koska yrittäjät luovat työtä ja kasvua!

Yrittäjien Kasva Suomi -bussikiertue kiertää kevään aikana läpi Suomen pohjoisesta etelään. Käymme yli kahdellakymmenellä paikkakunnalla ja järjestämme yli 100 tapahtumaa: yleisötilaisuuksia, paneelikeskusteluja, yrittäjäkahveja, oppilaitos- ja yritysvierailuja.

Tavoitteemme on tavata mahdollisimman paljon ihmisiä ja vaihtaa ajatuksia. Helsinkiin kiertue saapuu tiistaina 26.3., eli tule tapaamaan meitä Kampin Narinkkatorille klo 8.00-10.00.

 

Kiertueella ovat mukana Neste ja Veho. Vehon Mercedes Benz Sprinter liikkuu paikkakunnalta toiselle Yrittäjien väreissä. Matkaa taitetaan Neste MY dieselillä, joka on valmistettu 100-prosenttisesti jätteistä ja tähteistä. Näin bussimme kasvihuonepäästöt ovat 90 prosenttia pienemmät.