Etsi

Emergency banner

Työllistävä yrittäjä tule mukaan parantamaan omaa hyvinvointiasi Firstbeat-mittauksen avulla!

Työllistävä yrittäjä tule mukaan parantamaan omaa hyvinvointiasi Firstbeat-mittauksen avulla!

Aika

23.5.2019 | 9:00

Paikka

Yrittäjätila

Hinta

Maksuton
Hyvinvointi

Helsingin Yrittäjien HYMY- Hyvinvoiva yksin- ja mikroyrittäjähanke tarjoaa työllistäville yrittäjlle mahdollisuuden testata suosittua Firstbeat -sykevälimittausta. Saat mittauksesta konkreettista dataa omasta hyvinvoinnistasi ja näet miten palaudut työpäivistäsi. Datan avulla sinulla on mahdollisuus tehdä omaan arkeesi sopivia sinun hyvinvointiasi parantavia tekoja. Testiin osallistuminen on yrittäjille maksutonta. Testauksen arvo on noin 200€.

Saat testattavaksi palautumistasi mittaavan Firstbeat -sykevälimittarin. Testiaika on 3 peräkkäistä vuorokautta (1 viikonlopun päivä ja 2 arkipäivää) - voit valita itsellesi sopivimmat päivät 2 viikon ajanjaksolta. Testaus alkaa ryhmän yhteisellä aloitustilaisuudella 23.5.2019 klo 9.00 – 10.30 Y-tilassa (Annankatu 36, Helsinki). Aloitustilaisuudesta saat ohjeet mittaukselle. Testaus päättyy yhteiseen ryhmäpalautetilaisuuteen 13.6.2019 klo 9.00-10.30 Kampin Huippu, Urho Kekkosen katu 2, Helsinki.
Ryhmän koko 15 yrittäjää.

Ilmoittautuminen on sitovaa. Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä nopeimmin ilmoittautuneet. Ensimmäisenä ovat ne työnantajayrittäjät, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet HYMYn hyvinvointituotteiden testaukseen.

Osallistuessasi testiin sitoudut siihen, että osallistut sovittuihin tilaisuuksiin ja täytät HYMY-hankkeen rahoittajan (EU / ESR Euroopan Sosiaalirahasto) edellyttämät aloitus- ja lopetuskaavakkeet. Yksittäiset henkilökohtaiset testien tulokset jäävät vain testattujen käyttöön emmekä julkaise niitä missään. Meitä kiinnostaa erityisesti kokemuksesi siitä, miten tämän tyyppiset palvelut tukevat yrittäjän hyvinvointia.