Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yksinyrittäjäaamu 14.11.

Yksinyrittäjäaamu 14.11.

Aika

14.11.2019 | 8:00 - 11:00

Paikka

Business Meeting Park Forum Campus

Hinta

Tilaisuus on maksuton.
Koulutus

Tervetuloa odotettuun Yksinyrittäjäaamuun, jossa talousalan moniottelija Timo Toivanen kertoo, mitä jokaisen yrittäjän tulee tietää yrityksen taloudesta. Yrittäjä Malina Pursiaisen jakaa puheenvuorossaan parhaat vinkit taloudelliseen hyvinvointiin.

Aamu alkaa maistuvalla maistuvalla aamiaisella, jonka lomassa pääset verkostoitumaan ja vaihtamaan kuulumisia yrittäjäkollegoiden kanssa. 

Aamun aikana kuulet myös Helsingin Yrittäjien uudesta Vahva yrittäjyys -hankkeesta projektipäällikkö Merja Suoperän kertomana. Hankkeessa kehitetään pienyrittäjien osaamista yrityksen talouden ja oman hyvinvoinnin johtamisessa sekä kasvatetaan yrittäjien mahdollisuuksia kestävään yritystoimintaan, kasvuun sekä parempaan työhyvinvointiin.

Ohjelma:

8.00 Aamiainen

9.00 Tervetuloa ja päivän avaussanat
Tiina Oksala, toimitusjohtaja, Helsingin Yrittäjät

Työkaluja yksinyrittäjän työhyvinvointiin Fenniasta ja Elosta

9.20 Vahva yrittäjyys - hanke-esittely
Merja Suoperä, projektipäällikkö, Helsingin Yrittäjät

9.30 Mitä jokaisen yrittäjän tulisi tietää taloudesta?
Timo Toivanen, TT Valmennus Oy

10.15 Taloudellinen hyvinvointi
Malina Pursiainen, Malifood Oy

11.00 Tilaisuus päättyy  
 

Puhujaesittelyt:

Timo Toivanen on TT Valmennus Oy:n perustaja ja omistajayrittäjä. Timo on yritystalouden moniottelija, jonka intohimona on synnyttää kuulijoilleen talouden oivalluksia. Timon teesit talouden valmentajana ovat osaa asiasi, vuorovaikutus puree, intouta, rautalangoita ja oivalluta.Timon vahvin osaaminen talouden valmentajana liittyy yrityksen liiketoiminnan ja talouden johtamisen kehittämiseen, mm. hinnoittelun, kannattavuuslaskennan, talousinformaation analysoinnin, talouden suunnittelun tai investointilaskennan keinoin.

Malina Pursiainen toimii yrittäjänä ja toimitusjohtajana yrityksessään Malifood Oy. Malina on henkilökohtaisesti konsultoinut toista tuhatta yrittäjäksi aikovaa ja jo toimivaa yrittäjää. Malinan osaamista on ollut käytössä monissa yritysten ja yhdistysten johto- ja kehitystyöryhmissä. Hän on osallistunut aktiivisesti mm. Helsingin kaupungin Yrityspalvelut-yksikön kehitystyöhön, ideoinut ja palvelumuotoillut kokonaan uusia palvelukokonaisuuksia.


Ilmoittaudu mukaan 10.11. mennessä! 

 

Tapahtuman yhteistyökumppanit

Tapahtuman järjestää ESR-rahoitteinen Vahva yrittäjyys -hanke, jota hallinnoi Helsingin Yrittäjät.