Etsi

Maksimoi kilpailukykysi yrittäjänä – kouluttaudu Rastor-instituutin koulutuksissa

Maksimoi kilpailukykysi yrittäjänä – kouluttaudu Rastor-instituutin koulutuksissa

Aika

19.3.2020 | 0:00

Paikka

Pääkaupunkiseutu

Hinta

Maksuton / oppisopimus
Koulutus

Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät 1.1.2020. Uusi Rastor-instituutti tarjoaa yrittäjille sopivia koulutuksia, joissa yhteistyössä on mukana yrittäjäjärjestö.

Rastor-instituutti haluaa olla varmistamassa, että sinulla on ajantasaiset tiedot ja taidot yrittäjänä onnistumiseksi. Parempi versio sinusta tekee huomisen työt! Katso koulutusten tarkat aikataulut linkeistä Rastor-instituutin verkkosivuilta.

Digi- ja somemarkkinointi – yrittäjän ammattitutkinto

Digitaalisaatio kiihtyy, oletko yrittäjänä ajan hermolla? Digitaaliseen markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan painottuva koulutus auttaa sinua ottamaan haltuun keinot, joilla tavoitat asiakkaasi entistä tehokkaammin. Seuraava koulutus alkaa 19.3.2020 Espoossa. Koulutus on maksuton ja edellyttää oppisopimuksen.

Tutustu ammattitutkintoon >

Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Tule kehittämään liiketoimintaa palvelumuotoilun keinoin! Ymmärrät, miten houkutteleva tuote tai palvelu syntyy ja kuinka sille rakennetaan asiakaslähtöiset myyntiargumentit ennen lanseerausta. Seuraava koulutus alkaa 25.3.2020 Espoossa. Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksena.

Tutustu ammattitutkintoon > 

Digi- ja somemarkkinointi – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Opi tuotteistamisen salat, paranna kilpailukykyäsi, kehitä brändiäsi ja hyödynnä digimarkkinointia ja sosiaalista mediaa kustannustehokkaasti! Koulutus vauhdittaa tuote- ja palvelumarkkinoinnin prosessien kehittämistä. Seuraava koulutus alkaa 25.3.2020 Espoossa. Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Tutustu ammattitutkintoon >

 

Kysy lisätietoja koulutuksista:

Tuomo Talvitie, liiketoimintapäällikkö
p. 040 669 4148
tuomo.talvitie (at) rastorinst.fi

Jenni Heinonen, tarjoomapäällikkö
p. 040 720 8782
jenni.heinonen (at) rastorinst.fi