Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yksinyrittäjäaamu

Yksinyrittäjäaamu

Aika

10.3.2021 | 8:00 - 10:15

Paikka

webinaari
Etäkoulutus

HUOM! Tapahtuman osallistujamäärä on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon mahdollisten peruutuspaikkojen varalta.

Tervetuloa Yksinyrittäjäaamuun, teemoina aamussa on konkretian kautta ajanhallinta ja myynti. Tapahtuma järjestetään webinaarina.

Ajanhallintaan yksinyrittäjän arjessa kouluttaa viestintävalmentaja, psykologi PsM, Essi Juvakka. Essin puheenvuorossa yhdistyy viestinnällinen ja psykologinen kulma käytännön harjoituksen kera. Osallistujilla on mahdollisuus syventää oppimistaan ennakko- ja jatkotehtävillä, jotka toimitetaan ilmoittautuneille.

Innostavan myynnin maailmaan kuulijat johdattaa esiintyjä,  valmentaja Elsa Ervasti. Myyntiä käsitellään napakan ja tuloksellisen myyntipuheen kautta. Käytännönläheisen esityksen aikana Elsa käy läpi miten yksinyrittäjä onnistuu pitchauksessa.

Ohjelmassa myös yksinyrittäjän ajankäyttöäkin tehostamaan asiaa digitaalisista työkaluista. Lisäksi pureudumme digitaalisen työn- ja kaupanteon välttämättömään aiheeseen eli tietoturvaan.

Ohjelman päätteeksi osallistujien on mahdollisuus osallistua puolen tunnin pienryhmäkeskusteluihin yhdestä päivän aiheesta. Paikkoja on rajattu määrä.

Ohjelma:

08.00 Tervetuloa

08.05 Ajanhallinta yksinyrittäjän arjessa

viestintävalmentaja, psykologi PsM Essi Juvakka

08.35 Yksinyrittäjän digitaaliset työkalut

Pekka Issakainen, Elisa

08.50 Innostavan myyntipuheen anatomia

esiintymis- ja pitchausvalmentaja, FM, TeM Elsa Ervasti

09.20 Yksinyrittäjän tietoturva

Tommi Hirsimäki, Fennia

09.35 Puheenvuorot päättyvät ja pienryhmä työskentely alkaa

10.15 Tapahtuma päättyy

Tapahtuman juontaa yrittäjä Harri Kolehmainen.

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Ilmoittaudu mukaan ja saat tapahtuman osallistumislinkin lähempänä tilaisuutta sähköpostiisi.

Tapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjät yhdessä Vahva Yrittäjyys ESR -hankkeen kanssa. Mukana ovat myös yhteistyökumppanit Elisa, Fennia ja Työeläkeyhtiö Elo.

Tapahtuman kumppanit: