Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

yrittajat_koulutukset

IDEOINTI – YRITTÄJÄN PÄÄOMAA

IDEOINTI – YRITTÄJÄN PÄÄOMAA

Aika

13.10.2021 | 8:15 - 9:00
Etäkoulutus

Tervetuloa Vahva yrittäjyys -hankkeen ja Idealouhoksen yhteistyössä tuottamaan aamutilaisuuteen.

Ideointi on osa yrittäjän työtä, jolla voidaan vahvistaa liiketoimintaa, motivoida yrittäjää ja auttaa yrityksen työntekijöitä parantamaan päivittäistä työtään.

Ideointi on arjen taito, jolla yrittäjä voi vahvistaa omaa osaamistaan, yrityksensä menestymistä sekä jakaa työntekijöilleen vastuuta, joka kannattelee myös yrittäjää.  Webinaarissa Idealouhoksen asiantuntijat Petri Määttä ja Tarja Munther kertovat, mitä ideointi yksilö- ja tiimitasolla on ja mitä sudenkuoppia molempiin liittyy. 

 

Asiantuntijat:

Tarja Munther on yrittäjä, joka toimii Idealouhoksessa ideakulttuurin valmentajana,  ideoiden implementoinnin sekä tiimien ja yrittäjien kehittämisen asiantuntijana. Tarjan työn tavoite on lisätä yrittäjien toimijuutta ja sitä kautta vahvistaa yrittäjien niin tähdellistä työssä jaksamista. Tarja on aiemmin toiminut yritysprosessien kehittäjänä sekä muutosjohtamisen asiantuntijana.

Petri Määttä on yrittäjä, joka toimii Idealouhoksessa ideakulttuurin valmentajana ja muutosjohtamisen kouluttajana. Petrin työn tavoite on saada organisaatiot kehittämään kilpailuetua edistämällä ideakulttuuria osaksi organisaatiokulttuuria. Petrin aiemmin toiminut kaupallisena johtajana lääketeollisuudessa, ja vienyt läpi sekä organisaatio- ja organisaatiokulttuurin muutoksia.