Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tiina Oksala Helsingin Yrittäjien toimitusjohtajaksi

Helsingin Yrittäjien toimitusjohtajaksi on valittu oikeustieteen kandidaatti Tiina Oksala. Hän aloittaa uudessa toimessaan 1.8.2014.

Tiina Oksala on toiminut Erikoiskaupan Liiton toimitusjohtajana vuodesta 1997 ja sitä ennen saman liiton lakimiehen tehtävissä ja Vähittäiskaupan Keskusliiton lakimiehenä. Oksalalla on ollut lukuisia edustuksia ja luottamustehtäviä eri viranomaisissa ja järjestöissä vuosien aikana. Hän on vaikuttanut useissa työ- ja elinkeinoministeriön sekä ympäristöministeriön työryhmissä kaupan alan kehitykseen, kilpailuun, aukioloaikoihin ja kaavoitukseen liittyen. Oksala on toiminut myös koko kaupan edustajana TEM:n kuluttaja-asiain neuvottelukunnassa ja Tukes-neuvottelukunnassa sekä kuluttajalainsäädännön uudistu​ksia valmistelleissa työryhmissä​. Hän toimii ​muun muassa ​Uudenmaan liiton maakuntakaavavalmistelun ja Helsingin kaupungin yleiskaavavalmistelun kaupan asiantuntijaryhmissä​,  Finnish Service Alliancen hallitukse​ssa​ ​sekä​ ​markkinaoikeuden sivutoimisena asiantuntijajäsenenä markkinaoikeudellisissa asioissa. 

- Työni erikoiskaupan edunvalvojana on ollut hyvin mielenkiintoista ja antoisaa, mutta seitsemäntoista vuoden jälkeen kaipasin jo uusia haasteita. Kun Helsingin Yrittäjien toimitusjohtajan paikka tuli avoimeksi, tuntui se heti omalta. Ilokseni pääsen nyt uudessa tehtävässäni hyödyntämään vuosien varrella kertynyttä osaamistani ja työskentelemään yrittäjien hyväksi. Yrittäjäjärjestön toimintaa tunnen hyvin jo entuudestaan, sillä olen tehnyt hedelmällistä yhteistyötä Suomen Yrittäjien kanssa kaupan alan valtakunnalliseen edunvalvontaan liittyen. Onkin mielenkiintoista keskittyä jatkossa alueelliseen vaikuttamiseen ja edistää helsinkiläisten yrittäjien toimintaedellytyksiä, Tiina Oksala kertoo.

Helsingin Yrittäjien nykyinen toimitusjohtaja Pia Pakarinen siirtyy Helsingin seudun kauppakamarin johtajaksi vastuualueenaan edunvalvonta.

 

Lisätietoja:
puheenjohtaja Pentti Rantala, p. 0400 500 800, pentti.rantala@helsinginyrittajat.fi
toimitusjohtaja Tiina Oksala, p. 040 548 1104, tiina.oksala@erikoiskaupanliitto.fi