Etsi

Design-yritys Golla Oy on Vuoden helsinkiläinen Yritys


Kuva Jaana Tihtonen

Elektroniikkalaitteiden suojalaukkuja valmistava design-yritys palkittiin Vuoden helsinkiläinen Yritys 2013 -kunniapalkinnolla.

Helsinkiläisen Golla Oy:n suunnittelemia mobiililaitteiden laukkuja myydään yli 140 maassa. Vuonna 1995 perustettu perheyritys on alansa markkinajohtaja, jonka tarina alkoi kellarin työsopesta kolmen hengen voimin. Golla tuo väriä suomalaiseen harmaaseen maisemaan ja vie tätä suomalaista väriä maailmalle.

Palkinnon vastaanotti Golla Oy:n toimitusjohtaja Petri Kähkönen. Yrittäjäpalkinto luovutettiin torstaina 5.12.2012 Helsingin Yrittäjien Itsenäisyysjuhlassa Hilton Helsinki Kalastajatorpalla.

Vuoden helsinkiläinen Yritys -palkinto on yrittäjälle tai yritykselle myönnettävä tunnustus yrittämisestä ja yrittäjyyden hyväksi tehdystä työstä. Palkinnon myöntämisellä korostetaan yksityisen yrittäjän ja hänen yritystoimintansa merkitystä Helsingissä. Tarkoitus on myös lisätä yksityisen yrittäjyyden arvostusta ja korostaa oma-aloitteisen, taloudellisiin riskeihin uskaltautuvan yrittäjän merkitystä talouselämän terveelle kasvulle ja Helsingin hyvinvoinnin kehittymiselle.

 

Lisätietoja:

Helsingin Yrittäjät, toimitusjohtaja Pia Pakarinen, p. 040 529 4989, '); // -->